Bästa Amazon Prime Day 2016 -erbjudanden i Storbritannien eftersom detaljhandelsjätten erbjuder exklusiv förhandsvisning före den 12 juli

Amazon Prime Day

Ditt Horoskop För Imorgon

Amazons 24-timmars Amazon Prime Day-försäljning startar den 12 juli



Det är ingen hemlighet att Amazon har tappat erbjudanden varje dag fram till Prime Day 2016 - och idag har det gått ett steg längre, med en exklusiv smygtitt på de 100.000 erbjudanden som konsumenter kan förvänta sig världen över den 12 juli.



Vilka erbjudanden kan jag förvänta mig på Prime Day? Genom att ge en inblick i sitt centrallager erbjöd Amazon en sneak-peak vid förberedelserna för Prime Day.



Bilderna visar hundratals Gibson -elgitarrer på ett UK Fulfillment Center redo för 12 juli, där de kommer att säljas för mer än 20% rabatt. Så om du planerar att göra en beställning, håll eld i några dagar till.

peter andre och emily baby namn

Enligt nya uppgifter från SimilarWeb Prime Day är den sjätte största shoppingdagen i Storbritannien efter Black Friday och Boxing Day.

Shoppare kan förvänta sig att se erbjudanden över elektronik, hem, kök, baby, mode och skönhet .



Tekniken kommer att bli enorm - så bokmärka alla prylar du är ute efter nu, och fortsätt kolla efter de bästa besparingarna.

Vad är Amazon Prime Day ?

Den 12 juli lanserar Amazon en 24-timmars shopping extravaganza, exklusivt för att betala Prime -prenumeranter , och de som för närvarande är registrerade på dess gratis 30-dagars testplan .



Förutom teknik lovar Amazon.co.uk världsomspännande affärer inom skoluniform, mode, hem, bebis, leksaker och hemvaror.

Inför den 12 juli kommer detaljhandeln att släppa en serie bästa erbjudanden varje dag - över hemmet, livsstil, skönhet och teknik.

persikor geldof vän dör

Fredag ​​8 juli 2016: Bästa nedräkningserbjudanden idag

Varje dag inför Prime Day 2016 kommer Amazon att lansera en rad temanbjudanden - och dagens inspiration är & Gadgets on the Go & apos ;.

gregg wallace viktminskning

Ta en titt på våra toppval nedan - vi har gått för vardagliga tekniska nödvändigheter och tillbehör, eftersom de har de största besparingarna just nu. Du kan se hela Amazon Prime Day -samling här .

1. Garmin Vivofit trådlöst träningsband och aktivitetsmätare

vad kostar det? Nu £ 39, var £ 69.99 - spara 44% rabatt

2. Blu Life Mark UK 4G SIM-fri smartphone

vad kostar det? Nu £ 89,99, var £ 139,99 - spara 36% rabatt

3. SanDisk Ultra 200 GB microSDXC -minneskort

vad kostar det? Var £ 139,99, nu £ 48,99 - spara 65% rabatt

Fyra. Lenovo Z50 15,6-tums HD bärbar dator

vad kostar det? Nu £ 279,99, var £ 369 -spara 24% rabatt

5. Bluedio BS-3 bärbara Bluetooth-högtalare

vad kostar det? Nu £ 19,99, var £ 29,99 - spara 33%

Är Prime Day något bra?

Amazons konkurrenskraftiga karaktär innebär att priserna - särskilt på teknik - ofta är billigare än rivaler - så oavsett om du handlar på Prime Day eller någon annan dag på året - en snabb prisjämförelse kan aldrig skada din plånbok.

Om du är ute efter en ny TV eller Xbox är det definitivt värt att hålla ut till Prime week för att se om priserna sjunker på din önskade vara - ett snabbt tips är att bokmärka alla objekt du tittar på och behålla kolla upp eventuella rabatter.

kyler varma drycker dig

Precis som Black Friday är Prime Day särskilt bra för teknik - särskilt bärbara datorer och smartklockor, TV -apparater och videospel - du kan också förvänta dig en bra affär på Fire TV -stick (ned från 35 £ till 19 £ 2015) , men förra årets affärer på Kindle var visserligen inte bra - vi har sett det till £ 59 redan i år och £ 50 i september 2015.

Men försök att inte impulsa köp eller köp för en & apos; deal & apos ;. Med julen nu bara sex månader kvar - den mest hektiska tiden på året för försäljning och produktlanseringar, kommer det att finnas mycket fler (och möjligen bättre) besparingar framöver.

Läs mer: De bästa barnleksakerna för julen 2016 avslöjades - och de flesta är inte jämna än

Läs mer

Amazon erbjudanden och tips
Amazon Prime Tidiga Prime Day -erbjudanden När är Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Se Även: