Tesco Cyber ​​Monday -försäljning: Alla de bästa erbjudandena från PS4 till julleksaker avslöjades idag

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

En tesco -butik

Våra favoriterbjudanden på Tesco idag(Bild: Getty)



Om du missade den enorma Black Friday -försäljningen i helgen, var inte rädd, för idag är det Cyber ​​Monday.



Traditionellt, den första måndagen efter den sista avlöningsdagen före jul, uppstod Cyber ​​Monday som dagen då folk gick online och började sin julhandel på allvar.



Men när butikerna märkte denna trend började de bli mer engagerade och erbjöd exklusiva erbjudanden och försäljning för att försöka vinna ditt företag på en dag som människor spenderade enormt mycket på.

Med åren har det blivit utropstecken online i slutet av Black Friday -försäljningen - med butiker som håller tillbaka några extra saftiga erbjudanden och sista rabatter på saker som de inte har sålt under helgen - vilket betyder att det kan bli din sista chans att ta ett jämnt bättre rabatt på din julbutik.

Tesco deltar dock i årets Cyber ​​Monday -försäljning, medan evenemanget avslutas vid midnatt ikväll - de flesta av stormarknadens erbjudanden slutar i december - med vissa körningar ända till julafton. Ta en titt på de bästa valen nedan, eller bläddra igenom hela försäljningen på Tesco Direct här .



1. PS4 Slim 500 GB Uncharted 4 -konsol med FIFA17, £ 199

Köp en PS4 Slim 500 GB Uncharted 4 -konsol på Tesco Direct idag, så får du FIFA 17 gratis.

Alternativt kan du lägga till andra utvalda spel från denna lista , för ytterligare £ 20 vardera fram till midnatt 28 november 2016. Kolla in vår praktiska guide om var du kan köpa de bästa Cyber ​​Monday Xbox One- och PS4 -erbjudandena.



2. Google Chromecast, 18 £

Använd din telefon som fjärrkontroll med Chromecast; tryck bara på Cast -knappen i dina appar för att börja titta på TV

Få 10 £ på Chromecast och casta din favoritunderhållning från din telefon eller surfplatta direkt till din TV.

Chromecast är en media-streaming-enhet som ansluts till HDMI-porten på din TV. Använd helt enkelt din mobila enhet och TV: n som du redan äger för att spela dina favorit -tv -program, filmer, musik och sportspel. Chromecast fungerar med iPhone, iPad och Android -telefon eller surfplatta samt Mac, Windows bärbara datorer eller Chromebooks.

Full av funktioner är Google Chromecast enkel att installera. På bara tre steg ansluter du helt enkelt baksidan av din HDTV och ström, ansluter den till ditt Wi-Fi-nätverk och börjar casta från din smarta enhet.

Paketet innehåller också en gratis provperiod på Netflix i en månad.

Kolla in vår praktiska guide om var du hittar de bästa Cyber ​​Monday -erbjudandena.

3. LG Smart 4K Ultra HD 49-tums LED-TV, 399 kr

Denna 49-tums LED-TV från LG har en bildkvalitet med 4K UHD-upplösning som är 4 gånger så skarp som Full HD.

Den innehåller också & apos; ultra & apos; surroundljud som omvandlar den konventionella 2-kanals högtalaren till en virtuell 7-kanals högtalare för uppslukande ljud. Du kommer också att njuta av Freeview Play för att titta på dina favoritkanaler plus on-demand och catch-up-tv-tjänster som alla är prenumerationsfria, utan ytterligare enheter krävs. Tesco Direct erbjuder också gratis leverans i Storbritannien på alla TV -apparater fram till midnatt den 28 november.

Fyra. Amazon Fire TV Stick, £ 24,90

Amazon Fire stick

(Bild: amazon.co.uk)

steve irwin död video

Denna lilla tv -pryl kombinerar alla dina prenumerationer och streamingtjänster tillsammans, inklusive Netflix, Amazon Instant Video och BBC iPlayer.

Fire TV Stick är byggd för hastighet och körs på en kraftfull processor med två kärnor och en dedikerad VideoCore4 GPU med 8 GB lagringsutrymme. Detta gör att du kan strömma filmer och tv -program i upp till 1080p HD och njuta av rikt surroundljud med Dolby Digital Plus.

Fire TV Stick är enkel att installera; slå på den med ett eluttag, anslut till din HDTV via den medföljande HDMI -förlängaren och anslut till Internet för att njuta.

5. Philips ProCare Auto Curler, £ 49

Med en professionell borstlös motor och titankeramisk värmefat rullar, värmer och lockar denna mångsidiga curler automatiskt håret för att skapa & salong-stil resultat & apos ;.

Det finns 3 värmeinställningar (170 ° C, 190 ° C, 210 ° C) och 3 tidsinställningar (12sek, 10sek, ek) som ger dig möjlighet att skapa lösa eller täta lockar. En hållbar professionell borstlös motor gör att ProCare Auto Curler kan skapa lockar i alla olika riktningar, vilket ger ditt hår ett helt naturligt utseende.

6. Philips AT886/16 Aquatouch Shaver, £ 40

Denna elektriska rakapparat erbjuder en torr eller våt rakning för att lägga till den extra komforten och undvika hudirritation.

Dual Precision -rakapparaten rakar effektivt långa hår och korta stubbar när Super Lift- och Cut -bladen höjer hårstrån för att klippa närmare för enkel användning.

Om du behöver en snabb rakning och laddningen har tagit slut erbjuder denna elektriska rakapparat en 3-minuters laddning för att ge en enda rakning. För att ladda Aquatouch helt tar det 8 timmar med 45 minuters batteritid.

7. F&F Signature Double Breasted Coat, £ 24

Denna handgjorda päls i ullblandning är handfodrad för en touch av lyx och har en dubbelknäppt design med skumma knappar. Med smala ärmar och klassiska breda snitt, är kappan färdig med fickor på framsidan, perfekt för de kallare månaderna.

omröstning

Kommer du att handla jul på Cyber ​​Monday?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

8. Star Wars The Force Awakens Stormtrooper -figur, £ 20

Denna elitsoldat, som är 78 cm hög, är perfekt för alla Star Wars -fans under julen.

Med en signaturblaster är First Order Stormtrooper utbildad i att skjuta motståndet i sikte.

9. Bodum Assam Orange 1L tekanna, £ 17,50

Med en slät sfärisk glasform är Bodum assam -tekannan perfekt för användning med lösa te- eller tepåsar. En silikonkolv låter tebladen låsas i botten av rostfria filtret när bryggningen är klar, vilket avbryter tillgången till vatten.

Varje uppsättning innehåller 2 Bodum -muggar och 2 skedar.

10. Dyson DC34 handhållen dammsugare, £ 89

Dyson DC34 är en lätt handhållen dammsugare som fungerar utan sladd och tar bort husdjurshår enkelt och effektivt.

Vakuumet driver ett 22,2 V litiumjonbatteri, som inte bleknar under användning och laddas upp till 3 gånger snabbare än konventionella litiumjonbatterier. 0.35L dammbehållaren på DC35 kan tömmas med en knapptryckning för enkel, hygienisk smutsborttagning.

Denna trådlösa dammsugare Dyson DC34 har också 2 års garanti på delar och arbete.

elva. Samsung Galaxy Tab E, 9.6 & apos; & apos; 8 GB Wifi -surfplatta, £ 99

Samsung Galaxy Tab E har en 9,6-tums klar, ljus skärm som låter alla njuta mer av det de älskar, från att se en film med familjen hemma till att läsa en storsäljare på kaféet. Och batteriet på 5000 mAh gör att du kan se, läsa och spela hemma eller på språng.

vad betyder 260

Den har en 2MP främre kamera och en bakre 5MP kamera med autofokus som kan ta högupplöst video. Med kompatibilitet för upp till 128 GB lagringsutrymme för mikro -SD -kort kan Galaxy Tab E ta med dig dina favoritfilmer, musik och böcker vart du än går.

12. Nescafe Dolce Gusto Piccolo kaffemaskin, 39 £

Brygg en ny kopp gourmetkaffe på mindre än en minut med kaffemaskinen Krups Dolce Gusto Piccolo. Piccolo är färdig i titan och fungerar med förmalda, förslutna kaffekapslar som innehåller 100% arabica finmalt kaffe. Lägg bara till en kapsel och det tar hand om resten.

Med 15 bar pumptryck och en termoblockpump och värmeelement levererar maskinen perfekt tryck och vattentemperatur för att garantera resultat av cafékvalitet varje gång.

Läs mer

Kaffe
Bästa kaffemaskiner Bästa återanvändbara koppar Bästa Nespresso -maskiner Bästa kaffemaskiner från bönor till koppar

13. Acer Aspire Switch 10.1 'Windows 10 2 i 1 surfplatta, 169,97 £

Denna Acer två -i -en -surfplatta är perfekt för användning på språng och har en 10,1 -tums HD IPS -pekskärm och levereras komplett med Microsoft Windows 10 Home.

Läs mer

Cyber ​​Monday -erbjudanden
Vad är Cyber ​​Monday? Bästa modeerbjudanden Bästa tekniska erbjudanden Bästa iPad -erbjudanden

Se Även: