Skrämmande mugshot av miljardären 'Bride of Wildenstein' släppt efter att hon 'attackerade pojkvän med varmt vax och sax'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

ocelyn Wildenstein mugshot efter att hon klippte pojkvän med en sax under sen kvällskamp

ocelyn Wildenstein mugshot efter att hon klippte pojkvän med en sax under sen kvällskamp



sena semestererbjudanden 2015

Jocelyn Wildensteins mugshot har avslöjats för första gången efter att den 71-åriga plastikkirurgiska missbrukaren anlände till domstolen för att åtalas för att ha misshandlat sin partner.



Den så kallade Bride of Wildensteins ansikte såg svullet och utsträckt ut när hon tittade precis förbi kameran efter hennes polishuvudskott och hennes svullna läppar var frusna i en pout.



Jocelyn - även känd som New York Catwoman för sina konstiga drag - anklagades i rätten för att ha attackerat sin pojkvän med en sax och kastat varmt vax över honom.

Jocelyn Wildenstein mugshot efter att hon klippte pojkvän med sax under sen nattstrid

Jocelyn Wildensteins mugshot visar det 71-åriga förvrängda ansiktet efter år med kosmetisk kirurgi (Bild: New York Criminal Court)

Lloyd Klein, 49, som har varit med Jocelyn sedan 2003, påstod att paret hade ätit middag i deras Trump Tower -lägenhet när hon flög ilsket över hans användning av sociala medier.



'De hade en avkopplande middag, allt var normalt då blev Jocelyn plötsligt arg som hon ofta gör,' sa en källa till MailOnline .

'Lloyd använde sin bärbara dator och uppenbarade tydligen inte tillräckligt med henne. Så hon skrek åt honom att gå av datorn och tog sedan upp ett tänt ljus och kastade det heta vaxet över honom.



Lloyd Klein och Jocelyn Wildenstein deltar i Jean-Yves Klein

Jocelyn med nuvarande Lloyd Klein i oktober 2015 (Bild: Getty)

Lloyd Klein och Jocelyn Wildenstein deltar i Jean-Yves Klein

Vänner nära paret säger att deras förhållande är över för gott (Bild: Getty)

När han bad henne att lugna ner sig, skulle Jocelyn ha hotat med att döda honom, säger insideren.

'Hon gick sedan mot hans ansikte med naglarna, som är äkta och mycket vassa, innan hon slutligen tog några saxar och stack dem två gånger i bröstet.'

Domstolen hörde hur Lloyd hade skjutit Jocelyn in i en garderob för att skydda sig - och att hon ringde polisen, hennes säkerhet och hennes agent för att klaga på att hon hölls fången i sitt eget hem.

Jocelyn Wildenstein Öringstoppar

Jocelyn har genomgått plastikkirurgi i årtionden

'Men när poliserna kom fram var det uppenbart att hon kunde ha öppnat dörren själv', fortsatte källan.

Tjänstemän såg blodet på Lloyds ansikte och bröst och tog Jocelyn i förvar, till slut anklagade henne för misshandel i den andra graden och åsamkade skador med ett vapen.

Vänner till Lloyd hävdar att förhållandet är över för gott.

Jocelyn Wildenstein anländer till öppnandet av Megu vid Trump World Tower

Hon tros ha spenderat miljoner dollar på sitt härjade ansikte (Bild: Getty)

Det är inte det första av Jocelyns förhållanden som slutar katastrofalt-hennes äktenskap med konsthandlarens miljonär Alec Wildenstein bröt samman i slutet av 1990-talet när hon fick honom i sängen med en 19-åring, och de skilde sig 1999 .

Hon krävde 1 miljon dollar i månaden i underhållsbetalningar och hävdade att hennes beroende av tjänare genom åren hade gjort att hon inte kunde driva sitt eget hushåll - eller till och med koka ett ägg.

Jocelyn tros ha spenderat över 2 miljoner pund på plastikkirurgiska ingrepp, tydligen i ett försök att se mer ut som hennes mans älskade stora katter.

Jocelyn Wildenstein (Bild: Rex)

Till och med domaren i hennes skilsmässofall beordrade att hon inte kunde spendera sitt underhållsbidrag på mer operation

Jocelyn Wildenstein

& Apos; Catwoman & apos; hävdar att hon aldrig har fått arbete på näsan (Bild: FilmMagic)

Under skilsmässaöverenskommelsen beordrade domaren att hon inte kunde använda sina underhållsbidrag för mer plastikkirurgi. Hon vann så småningom 2,5 miljarder dollar från Alec och ytterligare 100 miljoner dollar varje år under de kommande 13 åren.

Relaterad video - Kan de förstörda läkarna göra något åt ​​Rajees cementinjicerade ansikte?

Se Även: