Subway lanserar nya 'Mega Meat Sub' i större menyreparationer för oktober

Tunnelbana

Ditt Horoskop För Imorgon

Subway har massivt omarbetat sin meny(Bild: SOPA Images/LightRocket via Getty Images)



Subway har precis lagt till en ny smörgås - Mega Meat Sub - som en del av en större översyn av menyn.



Mega Meat kombinerar köttbullens Marinara och italienska BMT, vilket innebär att du får skinka, kryddig pepperoni, salami och köttbullar med Subways signatur Marinara -sås i ett.



är isdåligt för hundar

Men det är långt ifrån den enda förändringen, med Flamin & apos; Hot Dorritos är nu ett alternativ för nachos tillsammans med den vanliga versionen - och det lägger till ännu mer mozzarellaost ovanpå båda.

För människor som letar efter lättare luncher finns det också goda nyheter - med tillkännagivandet att du nu kan beställa ingredienserna i varje del förvandlas till antingen en sallad eller inpackning istället.

Nya Mega Meat Sub i all ära (Bild: tunnelbana)



alex higgins sista foto

'Om du någonsin har drömt om att njuta av din Cheesy Pepperoni som en läcker wrap, eller en italiensk BMT som en lunchsallad, kan alla dina begär nu uppfyllas', säger kedjan i ett uttalande.

'Subway's new' Make Any Sub A Wrap or A Salad 'meny lansering innebär att för första gången kan varje sex-tums sub-fyllning nu beställas som en wrap eller sallad-så fans har nu fler val att anpassa sina måltider och tillfredsställa deras hunger. '



Och salladerna blev också bättre för miljön, med en ny hållbar salladsförpackning som ersatte salladsskålar och lock med plastsalladlåda.

'Subway har stöttat varumärkets åtagande att minska sin engångskonsumtion av plast, och har bytt ut sina salladsskålar och lock i plast med en ny hållbar salladskartong i kartong - och tar bort 461 ton engångsplast från sin leveranskedja i hela Storbritannien och Irland i processen,' Tunnelbana sa.

Alla 6-tums subs kan nu förvandlas till wraps (Bild: tunnelbana)

Salladslådor blev precis hållbara (Bild: tunnelbana)

50 nyanser av grå sexscener

I en annan förändring introducerar Subway fyra nya underkategorier: Heroes, Legends, Iconics och Classics.

Du kan också välja din smörgås baserad på menyalternativ med högt protein, växtbaserat eller fettfattigt.

Alla Subways subs, wraps och sallader kan också uppgraderas till en måltid med tillägg av en vanlig drink och antingen en kaka eller ett paket chips, tillade kedjan.

Se Även: