Stephanie Davis DUMPAD av pojkvännen Sam Reece efter att hon kysst Jeremy McConnell i CBB

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephanie Davis har blivit DUMPAD av sin pojkvän Sam Reece efter att hon kysst Jeremy McConnell i Celebrity Big Brother.



Modellen tog till Twitter för att avslöja att han inte längre skulle stödja den avskedade Hollyoaks -skådespelerskan efter att hennes beteende i huset orsakade honom generad.



'Hej alla, jag kommer inte längre att stödja Stephanie Davis ... Tack för allt stöd och kärlek du har gett mig', twittrade han.



Under tiden bröt Stephanie ihop efter att ha insett vad hennes interna beteende kan ha på hennes förhållande.

Steph och Jeremy har vuxit nära den senaste veckan (Bild: Kanal 5)

En tårfylld Stephanie sa: Jag vill ha Sam. Jag älskar honom och så mycket och jag vill bara se honom. Jag vill bara inte att Sam ska bli rånad på utsidan eftersom jag vet att Jeremy gillar oss, men han är min bästa vän här och jag kunde inte vara utan honom och vi skrattar.



”Men jag skulle bli förkrossad om ... jag fortsätter att tänka på att Sam är ledsen. Jag har inte gjort något men jag är bara orolig om folk försöker säga saker när det inte är så.

förbjudna hundraser Storbritannien

Bara för att Jeremy tycker om oss, och jag har pratat med honom några gånger och han sa att han inte kan vänta med att träffa Sam men då fortsätter han att kyssa oss på axeln och så. Men jag vet, han tittar på mig som om han är kär i mig.



'Om Justin Bieber gick ner på ett knä och föreslog mig skulle jag säga nej, jag älskar Sam så mycket. Och jag älskar Justin Bieber.


Jeremy var senare i Diary Room och berättade för Big Brother om sina känslor gentemot Stephanie.

335 ängelnummer betydelse

Han sa: Jag vill inte se ut som en hembrytare. Hon är en underbar tjej, vi skrattar. Självklart flörtar jag med tjejen. Jag vet att om jag är i huset längre kommer det att bli värre - mitt huvud är trassligt.

När Big Brother frågade Jeremy om han och Stephanie var mer än vänner, svarade han: Naturligtvis är det mer än vänner. Det är självklart.

Modell Sam har sparkat sin flickvän till trottoarkanten efter att hon kysst en annan man på TV (Bild: WireImage)

Stephanys tidigare pojkvän erkände också att hon förlorade en halv sten på mindre än en vecka efter att hon anklagades för att ha flirtat inne i Celebrity Big Brother -huset.

Modellen har stöttat den tidigare Hollyoaks -skådespelerskan Stephanie utifrån.

När han skrev på Twitter sa han: 'Oavsiktligt tappade en halv sten på 6 dagar ... Ehhh !? På vilket sätt!??'

Det kommer efter att Sam antydde att han ville gå in i CBB -huset efter att hans flickvän gick sönder över anklagelser om att hon flirtade med sin huskamrat Jeremy McConnell.

Stephanie Davis och ex -pojkvännen Sam (Bild: Flynet)

vad betyder 233

En hjälpsam fläkt skickade ett meddelande till honom: '@SamReece Jag lagar mat åt dig.'

En annan skrev: '@SamReece Det beror på att din fågel kysser andra män.'

Ex-Hollyoaks skådespelerska Stephanie hade tidigare bett andra huskamrater att meddela henne om hon gick 'för långt' med pojkarna efter att hon svurit sin hängivenhet till pojkvännen Sam.

jag är en kändis spencer

Hon sågs senare gå i säng med Jeremy för en mysig kyss och paret kunde höras säga 'Jag älskar dig' när de var låsta i en tät famn.

Stephanie och Jeremy kommer nära (Bild: Kanal 5)

Sam twittrade på nytt ett fanes inlägg igår där det stod: '# CBB2016 Vänligen få @ SamReece i huset !! '

Andra följare höll med, och en skrev: '@SamReece Ja! Cmon @bbuk kan du reda ut det här! '

Stephanie och Jeremys ögonblick kom efter att hon anklagades för att flörta och bröt ihop i tårar efter att David Gest skämtade om att hennes pojkvän Sam stöttade henne utanför det berömda huset.

Jeremy och Stephanie delade en kram (Bild: Kanal 5)

Stephanie sa till David: 'Det är dock inte roligt, det är svårt nog att vara här utan honom ändå.'

Hon snyftade: 'Vi gör inte ens något fel ... jag saknar honom och om han [David] säger att jag inte vill att det ska se ut så.

'Jag skulle hata att komma ut och att han inte skulle vara där och inte bara att jag aldrig skulle vilja tygla honom.'

Visa galleri

Se Även: