Soon-Yi Previn avslöjar hur Woody Allen uppvaktade henne vid basketmatchen som tonåring innan hon 'blev galet kär'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Soon-Yi Previn bryter tystnad om Woody Allen påståenden om sexuella övergrepp



De har alltid upprätthållit sin kontroversiella romantik som började när Soon-Yi Previn var en 21-årig högskolestudent.



Woody Allens fru, 47, erkände dock att de började bli nära när hon var 16 eller 17 år gammal i en ny intervju med New York tidning .



Mia Farrow, 73, var i ett förhållande med Woody, 82, när hon fick veta om hans affär med sin adoptivdotter Soon-Yi i januari 1992.

12-årig mamma Storbritannien

Mia har länge ifrågasatt när deras förhållande började och påstod också att Woody hade utsatt sexuella övergrepp mot skådespelerskan & apos; adoptivdottern Dylan Farrow när hon var sju år, vilket han upprepade gånger och kraftigt har förnekat.

Kontroversiell romantik: Woody Allen och Soon-Yi Previn i Paris 2014 (Bild: Getty Images)



Soon-Yi har alltid hävdat att hon aldrig hade ett faderligt förhållande till Woody när hon växte upp, eftersom han bodde i ett separat New York-hem till Mia under deras 12-åriga förhållande.

Hon hävdade faktiskt att hon ogillade honom när han började dejta Mia 1980 och ansåg skådespelerskan & apos; ex-maken Andre Previn som hennes far.



Hon sa: 'Han (Woody) var min mammas pojkvän, helt enkelt. Han var som en separat enhet. '

I intervjun säger Soon-Yi att de först började knyta band efter att hon bröt fotleden när hon gick i 11: e klass (16-17 år), vilket skulle ha varit omkring 1987.

Woody var orolig för Soon-Yi och förde henne till läkarna, och strax efter föreslog Mia paret att börja gå på basketspel tillsammans i ett försök att hjälpa blyg Soon-Yi att bli mer social.

Split: Woody och Mia Farrow med sina barn Dylan och Ronan 1988 (Bild: Rex -funktioner)

Det var vid New York Knicks -spelen som paret började utveckla en vänskap - även om Mia sedan har anklagat dem för att ha en romantisk koppling just nu.

I intervjun hävdar paret att Woody och Mias förhållande var stenigt när hon födde sonen Satchel (nu Ronan) 1987.

Woody och Soon-Yi insisterar på att deras förhållande inte blev romantiskt förrän hösten 1991, när hon var 21 år och studerade vid Drew University i New Jersey.

På en fråga från journalisten Daphne Merkin när deras förhållande blev sexuellt är Soon-Yi vag: 'Det var 25 år sedan ...'

Med hänvisning till deras första gång i en basketmatch när hon var 16 eller 17, sa hon: 'Jag tror att Woody gick efter mig eftersom jag vid den första basketmatchen visade sig vara mer intressant och roligare än han trodde att jag skulle vara. '

Woody, Mia och deras barn, inklusive Soon-Yi (tredje höger) i St Petersburg, Ryssland, omkring 1988 (Bild: Alpha Press)

Paret trodde ursprungligen att deras romantik skulle vara en 'fling' och höll det hemligt för Mia, men saker blev allvarligare.

Deras förhållande upptäcktes känt av Mia efter att hon hittade nakna foton av Soon-Yi, då 22, i Woodys lägenhet i januari 1992.

Soon-Yi medger att hennes affär med Woody var ett 'stort svek' mot Mia, men tillade: 'Men Mia var aldrig snäll mot mig, aldrig civil. Och här var en chans för någon som visade mig tillgivenhet och var snäll mot mig, så självklart blev jag glad och sprang för det.

'Jag var inte den som gick efter Woody - var skulle jag få nerven? Han förföljde mig. '

Efter att Mia och Woody splittrades började han träffa Soon-Yi offentligt och paret gifte sig i Venedig 1997.

Woody och Mia hade en uppmärksammad vårdnadskamp om sina barn Dylan, Moses och Satchel (Ronan) 1993.

Under ärendet hävdar Woody Mias påstående om att han hade misshandlat Dylan var hämnd över hans affär med Soon-Yi.

En domare nekade Woody besöksrätt med Dylan, men regissören nekades för att ha misshandlat henne.

År 2014 förnyade Dylan sina anklagelser om att hennes pappa hade sexuellt övergrepp mot henne i ett öppet brev som publicerades i tidningen Vanity Fair.

Se Även: