Sky News-ankaren Sarah-Jane Mee meddelar förlovning och graviditet vid 41 års ålder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky News-presentatören Sarah-Jane Mee har berättat att hon och hennes pojkvän Ben Richardson är förlovade tillsammans med att vänta sitt första barn tillsammans.



Det 41-åriga ankaret, som är 16 veckor gravid, har berättat hur hon och Ben är & mycket glada & apos; att bli förstagångsföräldrar och är i ett tillstånd av lycka efter deras & apos; surrealistiska & apos; festligt engagemang.



'Det kommer att bli vårt bästa år hittills', sa hon Hallå! tidskrift.
Affärsmannen Ben tillade: 'Våra fötter har inte rört marken än, vi är mycket glada.'



Paret har varit tillsammans i 16 månader och introducerades av Autumn Phillips - fru till drottningens sonson Peter Phillips.

Sky News-presentatören Sarah-Jane Mee har berättat att hon och hennes pojkvän Ben Richardson är förlovade tillsammans med att vänta sitt första barn tillsammans (Bild: PA)


Under intervjun diskuterade Ben hur han bad Sarah-Jane att vara hans fru samma Richardson-kväll som paret deltog i Piers Morgans julfest.
'Eftersom jag visste att det här skulle hända, var jag lite på kanten när vi kom till Piers fest,' sa Richardson.
'Jag ville bara föreslå och jag var i det här rummet med Gary Lineker och James Blunt och Holly Willoughby ... det var väldigt overkligt.'



Det lyckliga paret är & apos; upphetsade & apos; för det kommande året (Bild: skysarahjane/Instagram)

Tidigare Sky Sports-presentatör Sarah-Jane tog över från Eamonn Holmes som ankare för flaggskeppets morgonprogram Sunrise Sunrise 2016.



Vid den tiden öppnade rödhåren för att behöva utstå sexistiska kommentarer under hela sin karriär.

Sarah-Jane och Ben har varit tillsammans i 16 månader (Bild: IF)

'Att arbeta inom sport kan vara extremt skrämmande', sa hon till Hej! tidningen och tillade: 'Ett tag hade jag sömnlösa nätter om det.

'Tyvärr fanns och kan det fortfarande finnas mycket sexism och nedlåtande beteende, särskilt från de gamla pojkarna inom sporten.

'De skulle göra sexistiska kommentarer och säga, & apos; Det är bara skämt & apos ;. Men om jag inte skrattar är det inte roligt - så småningom slutade de. '

Hon tillade: ”Så snart männen lärde känna mig och insåg att jag kunde mina grejer fick jag lite respekt.

Eamon Holmes och Sarah Jane Mee

Sarah-Jane tog över från Eamonn Holmes som ankare för flaggskeppets morgonprogram Sunrise Sunrise 2016

Läs hela intervjun i Hej! ute på tisdag (Bild: PA)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

'Men jag skulle fortfarande dyka upp i höga klackar med en hårtork. Jag brydde mig inte. Jag tänkte inte klä mig i tränare - jag skyddade en professionell image.

Sarah-Jane-karriären började på Sky som löpare för Sky Sports innan hon flyttade till ITV 2002 för att bli sportreporter i Midlands.

Efter en kort radiokarriär på Heart FMs frukostprogram, återvände Mee till Sky 2008.

Läs hela intervjun i Hej! ute på tisdag.

Se Även: