London Eye har öppnat sin egen pub så att du kan dricka medan du njuter av utsikten

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du är ute efter drycker med utsikt så kanske du vill bokmärka en resa till London Eye i sommar.



jamie och louise redknapp

Det ikoniska landmärket, sponsrat av lastminute.com, har förvandlat en av sina 32 ikoniska baljor till en fullt fungerande pub komplett med en ginbar, bekväma sittplatser och till och med en darttavla.



Åh, och naturligtvis kommer du att få ta in den episka utsikten över Londons skyline när podden slutför en rotation, med oöverträffade panoramabilder av sådana som Big Ben och Houses of Parliament.



Satsningen är i partnerskap med Beefeater Gin, såväl som ett urval av öl och viner som erbjuds får du tillgång till speciellt kurerade drycker, inklusive den nya Beefeater Peach & Raspberry Gin.

En vy över den nya puben i en pod på London Eye

London Eye får sin egen pub (Bild: THE London Eye)

Den nya puben öppnar för besökare på fredagar, lördagar och söndagar mellan den 4 juni och den 5 september. Öppettiderna kommer att vara 12-18.



Du kommer dock inte att kunna dyka upp och gå in. Förbokning krävs, och du behöver minst två gäster (det finns också högst fem). Biljetterna startar från £ 55pp som inkluderar en 30-minuters rotation, två valfria drycker från menyn och en souvenir emalj Beefeater kopp att ta med hem.

Du kan läsa mer och boka vidare londoneye.com/pubpod .



storebror startdatum 2014
Två personer beställer drinkar i den nya baren i puben på London Eye

Du kan välja mellan ett urval av gin, öl och vin (Bild: THE London Eye)

Sunny Jouhal, General Manager på The lastminute.com London Eye, sa: 'Vi är glada över att välkomna alla ombord på en av de högsta och mest intima pubarna i London för att njuta av en drink med oss ​​i sommar. Pub Pod serverar en unik upplevelse som ingen annan - rör sig över huvudstadens mest ikoniska utsikt medan du är i bekvämligheten av en brittisk pub! '

En bartender på den nya London Eye -puben

London Eye -puben kommer att vara öppen för sommaren (Bild: THE London Eye)

Ryans överlevnad av de starkaste

Planerar du att få ut det mesta av resan med mer sightseeing? du kanske vill kolla in den här praktiska självstyrda vandringsturen - den är gratis och tar dig förbi alla ikoniska landmärken, inklusive Tower of London, Tower Bridge och Buckingham Palace.

Åh, och om du vill göra ett litet minibreak av det har vi sökt några av de bästa billiga hotell i London precis vid de största attraktionerna och museerna.

Två personer som spelar dart inne i en tillfällig pub i London Eye

Det finns till och med en darttavla (Bild: THE London Eye)

phoebe waller-bridge pojkvän

För dem som har missat pubar under de senaste månaderna finns det också gott om roliga upplevelser du kan boka eftersom begränsningarna underlättar.

Till exempel har ett antal pubar öppnat tillfälliga campingplatser - eller så kan du till och med hyra pubar med kompisar för semester från £ 17pp komplett med fullt fungerande barer, spelrum och massor med mer.

Vad tycker du om den nya puben på London Eye? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: