Galaxy S7 -smarttelefonen exploderar i kvinnans hand - men Samsung vägrar ta ansvar

Smartphones

Ditt Horoskop För Imorgon

Smarttelefonen började brinna i hennes hand innan den exploderade



Chockerande bilder har avslöjat ögonblicken strax efter att en Samsung Galaxy S7 exploderade i en kvinnas händer innan det brann ett hål i hennes matta.



Laura Moss, en 31-årig kundtjänstrådgivare från Worcester, kollade sina meddelanden på sin smartphone när hon märkte att enheten blev varm i händerna.



I ett samtal med NEWSAM Online sa hon: Jag måste ha suttit där i cirka 20 minuter när telefonen plötsligt började bränna mina fingrar.

Jag kopplade instinktivt ur telefonen, tappade den på påslakan och till min absoluta fasa började skärmen att vrida sig och den började röka och brinna.

Skärmen började skeva och det började röka och brinna (Bild: Laura Moss)



När smarttelefonen började brinna, slog fru Moss ner den från sängen, där den brann ett hål i hennes matta.

meghan markle brev till far

Hon tillade: Rökningen fortsatte att öka tills det lyste och sköt ut rök och gnistor över rummet. Snart var hela rummet fullt av rök och allt jag kunde göra var att stirra förskräckt på det.



Efter händelsen kontaktade fru Moss Samsung som bad henne skicka telefonen för att testas.

Medan fru Moss hävdar att hon bara kontrollerade sina meddelanden när smarttelefonen exploderade, drog Samsungs rapport slutsatsen att 'överdriven kraft' hade resulterat i att batteriet kortslutits och tänds.

När smarttelefonen började brinna, slog hon bort den från sängen, där den brann ett hål i hennes matta (Bild: Laura Moss)

Fru Moss sa: Hela rapporten var fylld av extrema konsekvenser. Jag kunde inte tro det jag läste ... Jag hade varit ärlig och samarbetsvillig från början och det läste som om de anklagade mig för att jag ljög.

Fru Moss begärde en kopia av rapporten, som inkluderade skanningar av smarttelefonen.

Hon tillade: Återigen bevisade detta ingenting - det visar bara var batteriet gick sönder och skadan som orsakades av batteriexplosionen. Så mycket antagande till sin egen fördel.

Läs mer

Smartphones
Lansering av iPhone 12 Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a förbeställningserbjudanden Bästa smartphones för 2020

Men när han talade till NEWSAM Online upprepade en talesperson för Samsung företagets tro att en 'kraft' applicerades på smarttelefonen, vilket ledde till explosionen.

Talesmannen sa: Kundsäkerhet är fortfarande vår högsta prioritet och vi följde obligatoriska procedurer för att göra en grundlig undersökning av enheten i fråga.

Efter en fullständig undersökning indikerade våra resultat att skadan var ett resultat av överdriven kraft som applicerades på enheten, som kommunicerades till kunden.

Samsung står bakom kvaliteten och säkerheten för miljontals Galaxy S7 -enheter på marknaden.

Se Även: