Strictly's Joe Sugg och Dianne Buswell tar relationen till nästa nivå med nytt hus

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Medan Strictly Come Dancing är känd för sin & apos; förbannelse & apos; på par har Joe Sugg och Dianne Buswell visat att det också kan vara platsen att hitta ditt livs kärlek.



Professionella dansaren Dianne, 31, samarbetade med YouTuber Joe, 29, i 2018 -serien och deras förhållande har gått från styrka till styrka sedan dess.



De har nu tagit sin romantik till nästa nivå genom att köpa sitt första hus tillsammans och de kunde inte se lyckligare ut tillsammans på de första bilderna de delade från sin nya egendom.



Medan huset ser ut att vara på avstånd, verkar det vara en byggnad i rätt storlek i rött tegel med en ganska imponerande uterum på baksidan.

Joe Sugg och Dianne Buswell

Strängt taget avslöjar Joe Sugg och Dianne Buswell att de har köpt sitt första hem (Bild: Instagram)

Joe och Dianne såg mer älskade ut än någonsin som de poserade i varandras armar i det som verkar vara en stor trädgård som är knuten till huset.



De delade de glada nyheterna på Instagram med ett foto av Joe som gav en rörig Dianne en piggy-back på det sluttande gräsbevuxna fältet bakom sitt nya hem.

Joe delade också en snap av att han fastnade i DIY när han poserade med en elektrisk skruvmejsel medan han gjorde några möbler till huset.



Dianne hade berättat för fans om 'nya äventyr' medan Joe bildade sitt inlägg: 'Little life update. (Inga framväxande påskliljor skadades vid fotograferingen. ''

Joe Sugg och Dianne Buswell

Joe Sugg och Dianne Buswell kunde inte vara mer lyckliga (Bild: Instagram)

Joe Sugg

Från Thatcher Joe till DIY Joe (Bild: Instagram)

Dianne's andra dansproffs från Strictly var snabba med att gratulera paret till deras stora steg tillsammans.

Regerande Strikt mästare Oti Mabuse skrev: 'Grattis älskling! Massiva massiva vuxna par steg! Super stolt över dig, kom ihåg att ha det här samtalet '.

Pro dansaren Gorka Marquez la till 'yay !!!!! Grattis till er båda '.

Meden Strictly star Amy Dowden skrev: 'Kan inte vänta med att få besöka tjejkvällar'.

Strikt värd Tess Daly gick också med i gratulationerna som också såg dansaren Janette Manrara skicka sin kärlek till paret.

Dianne hade tidigare erkänt att hon inte riktigt har diskuterat äktenskap med Joe och sa att hon inte riktigt pratar om deras framtid tillsammans.

Hon sa att de är glada över att fortsätta som de är och 'spela det efter örat' eftersom de båda är ganska avslappnade över vart de är på väg tillsammans.