Sky Black Friday -erbjudandet erbjuder 50% rabatt för nya och befintliga kunder

Sky Television Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du inte har kontrakt, ta tag i dem nu(Bild: Bloomberg via Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Alla med eller funderar på att få en Sky TV -affär kan potentiellt spara sig hundratals pund tack vare programföretagets Black Friday -erbjudanden .



Det finns 50% rabatt på ett antal paket - vilket betyder att om du är utan kontrakt är det nu en bra tid att köpa ett nytt.

Du kanske till och med kan spara om du har kontrakt, se bara till att besparingarna överväger eventuella påföljder för att lämna tidigt.

Dani Warner, uSwitch.com bredbandsexpert, sa: Sky gör sitt bästa för att vända Svart fredag till Black Sky-day med imponerande 50% rabatt på sina tv-paket och ytterligare rabatter tillgängliga på bredband.



Så om du funderar på att skaffa ett Sky-paket är det nu en bra tid att ta steget, men se till att du är glad när du registrerar dig för ett 18-månadersavtal.

Sky har sänkt priserna för Black Friday

Sky har sänkt priserna för Black Friday (Bild: AFP/Getty Images)



Warner tillade att Sky-ägd NU TV också har 50% rabatt, men är avtalsfri, så det kan vara en bättre satsning för vissa.

För dem som inte vill förbinda sig till ett långt kontrakt erbjuder NOW TV: s Black Friday -försäljning 50 procent rabatt på priset för en enda månad, säger hon.

Sky Cinema and Entertainment Pass - som samlar premium -betal -TV från Sky - på NOW är £ 14,99 i månaden för Black Friday och stiger till £ 20,98 per månad därefter, jämfört med £ 31,50 i månaden för Skys motsvarighet.

Tänk dock på att detta inte inkluderar bredbands- eller Freeview-kanaler, så det är inte riktigt lika-för-liknande. '

Här är Sky TV -erbjudanden som erbjuds just nu:

Sky Black Friday Mega Bundle

Stora besparingar på sport och filmer

Stora besparingar på sport och filmer (Bild: PA)

  • 53,50 £ i månaden (31,50 £ eller 37% billigare)

Du får: Alla Sky Sports -kanaler, mer än 1000 filmer på begäran, Sky Box Sets och Netflix.

Var försiktig med: £ 20 installationsavgift för nya användare - möjligen mer för befintliga användare. 18 månaders kontrakt.

Black Friday-megapaketet, som innehåller det allra bästa av Skys erbjudande, har sänkts från £ 85 till £ 53,50, vilket innebär en betydande besparing, säger Warner.

Kunder som väljer det här alternativet sparar 31,50 £ i månaden - vilket ger en rabatt på 567 £ under 18 -månadersavtalet. '

Sky Entertainment och bredbandspaket

Skaffa både bredband och TV

Skaffa både bredband och TV (Bild: PA)

  • 39 £ i månaden (20 £ i månaden eller 34% billigare)

Du får: Supersnabbt fiberbredband med en genomsnittlig nedladdningshastighet på 59 Mb/s, plus mer än 300 kanaler på Sky TV.

Var försiktig med: £ 29,95 installationsavgift för nya användare - möjligen mer för befintliga användare. 18 månaders kontrakt.

12-årig mamma Storbritannien

Läs mer

Bästa Black Friday -erbjudanden för 2020
Bästa erbjudanden Mode Smartphones TV

Bygg ditt eget Sky TV -paket

  • £ 22 i månaden (50% billigare)

Du får: Bygg ditt eget paket med Sky och du får 50% rabatt på alla TV -paket. Så Sky Sports sjunker till exempel från £ 30 i månaden till £ 15 och Sky Cinema sjunker från £ 19 i månaden till £ 9,50 i månaden.

Var försiktig med: 18 månaders kontrakt och £ 29,95 startavgift för nya användare-möjligen mer för befintliga användare.

Alla alternativ är tillgängliga för köp nu online på sky.com .

Se Även: