Simon Gross beskriver det sista meddelandet till Nikki Grahame och erkänner att sjukdomen 'tog över hennes liv'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Simon Gross har detaljerat sitt sista samtal med sin nära vän och före detta Big Brother-medstjärnan Nikki Grahame, efter att hon tragiskt avled på fredagen.



Skådespelaren och reality-tv-stjärnan träffade en vänskap med Nikki, som gick bort 38 år gammal efter en 30-årig kamp med anorexi, när de gick in i serien tillsammans 2015.



Paret, som var goda vänner långt innan de återförenades i serien, fick många minnen tillsammans.



Simon har avslöjat sin sorg över den sena realitystjärnans död för The NEWSAM och avslöjat några av deras bästa minnen när han berörde hur han inte insåg hur mycket hon led under de sista dagarna och tillade att hennes förödande sjukdom 'tog över hennes liv '.

Simon Gross sa att Nikkis sjukdom tog över hennes liv.

Simon Gross sa att Nikkis sjukdom tog över hennes liv & apos; (Bild: Kanal 4)

storebror kändis 2013

'Jag meddelade henne bara för en vecka sedan', förklarade han. 'När jag var på showen kom hon in halvvägs. Showen jag gjorde 2015 [Big Brother: Timebomb] de gjorde en twist där de tog in alla ikonerna, så hon kom in i min show halvvägs.



bästa 4k-tv under £600 uk

”Vi bildade en ganska nära vänskap, en av de saker jag alltid gjorde för henne varje morgon, jag fick Nikki en kopp te och en varmvattenstrid, hon var alltid kall i huset. Hon kämpade, hon var ganska dålig i vår show. Inte dåligt, hon var svag. Jag skickade ett meddelande för ungefär en vecka sedan och sa: & apos; jag är här för dig. En kopp te och varmvattenflaska, som hon verkligen gillade, så det var ett av mina sista meddelanden till henne.

Simon berörde hur han inte insåg hur allvarlig hennes ätstörning var och fortsatte: '' Jag insåg inte hur allvarligt det var. Jag skickade mitt normala meddelande till henne, och hon sa, 'Tack älskling, jag kommer att ha kontakt'. Det är allt jag någonsin sagt till henne.



Han var goda vänner med Nikki innan de återförenades i serien

Han var goda vänner med Nikki innan de återförenades i serien (Bild: Kanal 4)

'Jag förstod inte nivån. Jag har alltid vetat att hon kämpade med anorexi, men jag visste inte allvaret.

Simon fortsatte: 'Hon kämpade med lockdown. Jag och Nikki var så lika eftersom vi båda är i showbusiness. Jag är en skådespelare, så vi pratade alltid om teaterindustrin. Hon var desperat efter att stå på scenen. Hon borde ha varit en stjärna. Hon borde antingen ha varit programledare på tv eller haft någon form av plattform.

tess daly och vernon kay split

'Jag tror att Nikki kanske hade levt längre. Hon levde för showbiz och älskade att vara i rampljuset. Nikki och jag hade det gemensamt. Hon saknade teatern, hon missade underhållning.

'Vi meddelade ganska mycket i år men också förra året. År 2020 skulle vi träffas och hon sa hela tiden: 'Vi kan inte eftersom det inte finns någonstans att gå.'

'Jag vet att hon kämpade särskilt mycket - som vi alla gjorde - men för Nikki älskade hon livet och underhållningen och hon hade så mycket vitalitet om henne, jag tror att det verkligen gjorde henne värre.'

Simon pratade bara med Nikki för ungefär en vecka sedan

Simon pratade bara med Nikki för ungefär en vecka sedan

Han tillade att Nikki borde ha haft en scenkarriär och sa: 'Hon kom för att se min show [årlig panto i West End] med sin mamma och Carly. Hon älskade absolut teater och showbusiness. Vi sjöng en sång som heter One. Jag och hon, hon brukade bryta in i sång med mig varje gång. Vi brukade sjunga showlåtar tillsammans och återskapa dem i huset.

'Jag tycker att det är så synd att hon inte hade plattformen. Det är som stjärnan som inte lyser lika starkt som vad hon borde ha gjort. Hon var en artist, vi hade mycket gemensamt. Hon var verkligen en stjärna men jag tror att hon hade haft en bra scenkarriär om hon fick lov.

Vid första gången de träffades berättade han: 'Jag träffade Nikki före Big Brother 2012 eller 2013, jag har känt henne länge.

'Hon kom för att träffa mig på ett hotell i Soho med en agent. Hon skulle vara i en vuxenbyxa med mig. Hon var för sjuk, hon var för tunn.

chantelle houghton viktminskning
De gjorde speciella minnen tillsammans i Big Brother -huset

De gjorde speciella minnen tillsammans i Big Brother -huset (Bild: Kanal 5)

'Jag kommer ihåg att hon kom för att träffa mig och vi hade ett möte med henne och producenterna och jag var inblandad i det. Jag kommer ihåg att jag älskade henne på Big Brother och var förundrad över att träffa henne, men var så desperat bekymrad över hennes vikt.

Tillägger att de inte kastade Nikki för showen till slut, på grund av att hon var så sjuk, sa han: 'Hon sa hur kunde jag komma hem? Jag sa precis, & apos; Jag tror inte att hon kommer att bli tillräckligt bra för att göra den här showen & apos ;.

Naomi Campbell Liam Payne

Hon slutade komma för att se föreställningen och vi bildade en vänskap.

'Jag tror att hennes sjukdom tog över hennes liv och dödade henne i slutändan, det är så synd.'

Simon tillade att & apos; mer behöver göras & apos; kring att öka medvetenheten om anorexi.

*Du kan tala i förtroende med en rådgivare från ätstörningar välgörenhet Beat genom att ringa deras vuxna hjälptelefon på 0808 801 0677 eller ungdomens hjälptelefon på 0808 801 0711.

Se Även: