Simon Cowell läker spricka med bror efter 17 år

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Simon Cowell kommer idag att hålla en känslomässig återförening med en förlorad bror som han inte har sett på 17 år.



När kvällens X Factor-resultat slutar, kommer musikmogulen att ha en hjärt-till-hjärta-back-back med storebror Michael när paret försöker läka en spricka som har sträckt sig över nästan två decennier.



Det känslomässigt laddade mötet kommer att se Simon och Michael, 64-13 år hans äldre-träffas ansikte mot ansikte för första gången sedan 1993, när de försöker få tillbaka deras förhållande på rätt spår.



Michael, Simons halvbror, sa till Sunday NEWSAM: Jag ser verkligen fram emot att träffa min bror igen och få lite tid att prata ordentligt. Det är verkligen spännande att vi kan ha det här mötet och att han har avsatt tid åt mig.

Vi har nyligen fått återkommande kontakt över telefon men jag vill inte gå in på detaljer. De enda som känner till hela historien är Simon och jag.

Företagsdirektören tillade: Jag är glad att han har ordnat för mig att gå på showen. Men



vem är med i jag är en kändis 2016

X Factor är inte riktigt min kopp te - jag har skämtat om att jag kommer att ta en bok och några hörlurar eftersom musiken inte riktigt är min grej.

En källa nära Simon, 51-förlovad med makeupartisten Mezhgan Hussainy-sa att han också såg fram emot mötet.



Det här är en privat angelägenhet men allt är vänligt mellan dem och mötet kommer att vara vänligt, sade insideren.

Michael kommer att ledas bakom kulisserna av sin yngre brors assistenter efter att ha sett livesändningen av söndagens resultatprogram, som förväntas ha en publik på 14 miljoner.

När resten av produktionsteamet köar för drycker på after-show-festen i Fountain Studios i Wembley, kommer Michael att föras upp på övervåningen till mångmiljonären Simons privata omklädningsrum.

De två kommer att komma ikapp de senaste 17 åren av sina liv i de lyxiga omgivningarna i det läderväggiga rummet, som har en gigantisk U-formad soffa, badrum och påkostad catering.

Michael tillade: När jag ser honom på TV kan jag fortfarande inte tro det. Simon är jättekul och jag vill gratulera honom till hans framgång - även om han kan vara en rejäl smärta i nacken!

Förra gången de två var i regelbunden kontakt var Simon en blivande musikmogul som nyligen hade fått flytta tillbaka till sina föräldrar på grund av problem med pengar.

Hans artister inkluderade nyhetshandlingar som Zig och Zag och Mighty Morphin Power Rangers.

prins Williams nya frisyr

Han är nu ett av världens mest kraftfulla imponerar, med en uppskattad förmögenhet på 165 miljoner pund, och är på randen av sitt största år ännu när han förbereder sig för att lansera The X Factor i USA.

Michael, som bor med sin fru i ett fristående hus i en by i Buckinghamshire, har byggt upp ett framgångsrikt företag som skannar företagsdokument.

Han och Simon är söner till den tidigare dansaren Julie, som skilde sig från Michaels pappa Bertram och senare gifte sig med Simons pappa Eric, en förmögen skivbolagschef.

Michaels efternamn är Bailey och få människor vet att han är Simons bror.

Men paret delar år av glada minnen, som Michael talade om i sin enda intervju någonsin om sin berömda bror.

Michael berättade för Sunday NEWSAM för två år sedan hur det var

växa upp med den notoriskt stygga Simon.

Han berättade hur Simon styrde roost som ung, skapade förödelse och blev full för första gången på Michaels bröllop när han bara var 10.

bästa Black Friday-erbjudanden för bärbara datorer 2019 Storbritannien

Han avslöjade också hur Simon obevekligt generade sin äldre bror när han tog tillbaka tjejer till deras hem.

Michael sa: Simon skulle spränga in i rummet med en porrtidning, ge den till mig och säga, ”Tack för lånet, Mike”. Han förstörde många av mina relationer så.

Han berättade också hur, när Simon skilde sig från sin första kärlek, sångerskan Sinitta i början av 1990 -talet, tog han Michael på en grabbsemester till Mallorca.

Resan fick sin äldre bror i trubbel med sin fru - han hade berättat att de skulle besöka sin mamma på ön.

Michael sa: För att vara ärlig så såg vi mamma bara en gång kort för te - resten av tiden var vi i lapdanceklubbar.

Vi drack, rökte, träffade kvinnor. Jag hade aldrig riktigt varit inblandad i det här livet förut.

Vi träffade massor av kvinnor och drack cocktails. Minnet är suddigt men vi hade det jättebra.

Jag var en respektabel gift man och när jag kom tillbaka till Storbritannien fick min fru reda på det och det slutade med att vi blev skilda. Och när han talade om hur han och Simon växte isär, tillade Michael: Simon var väldigt upptagen med jobbet och jag hade mitt liv - vi tappade helt enkelt kontakten.

Simon har en nära relation med sin andra halvbror, sändaren Tony, som arbetade med Simon om hans självbiografi.

Han har också regelbunden kontakt med sin helbror Nicholas.

En vän till Simon sa: Det här mötet kommer att bli fantastiskt för både Michael och Simon. De är väldigt olika. Simon är ren showbusiness och Michael är mycket mer reserverad.

martin lewis egenanställningsbidrag

Men det kommer att göra deras mamma Julie otroligt glad eftersom hennes barn betyder så mycket för henne. Många tror att hon är den enda kvinnan som verkligen känner Simon, så vi misstänker att hon har spelat en stor roll i detta.

adam.butler@sundayNEWSAM.co.uk

Se Även: