Chock av det svarta paret som fick en VIT bebis

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Francis Tshibangu och Anlette med sitt vita barn Daniel (Bild: SM)

Francis Tshibangu och Anlette med sitt vita barn Daniel (Bild: SM)



Den livliga operationssalen tystnade. Läkare och sjuksköterskor stirrade bedövade på varandra.



Och när han stod vid sin frus säng och tittade i ögonen på sitt nyfödda barn för första gången, blev den nya pappan Francis Tshibangus glädje till misstro.



Jag kramade Arlette i handen när de lyfte Daniel från henne, säger Francis.

Han var täckt av blod ... men då såg jag att hans hud var vit och hans hår var blont. Min käke föll upp.

I en miljon-till-en egenskap av natur hade Francis och Arlette, som inte har några vita relationer, fött en vit bebis.



Den genetiska blandningen har förvirrade experter, som säger att Daniel INTE är en albino utan hudpigment-för att inte tala om föräldrarna, som redan har en tvåårig svart son, Seth.

Francis tillägger: Min första tanke var 'Wow, är han verkligen min?'



Jag var för bedövad för att tala och jag kunde se att läkarna tittade på varandra och trodde att barnet inte kunde vara mitt.

Sedan tittade jag och Arlette på varandra och log och jag visste att han var det.

Jag har varit med min fru i tre år så det var aldrig fråga om otrohet, men att se hans vita hud var minst sagt en överraskning.

Den första reaktionen från sjuksköterskorna måste ha varit att Arlette hade haft en affär. Deras ansikten var en bild, men då är jag säker på att mitt också var det.

Jag är säker på att de tänkte 'herregud ... vad har hänt här och vad ska han göra?'

Medan sjuksköterskorna förundrade sig över Daniels blonda hår, sa varken Arlette eller jag ett ord. Vi var bara för chockade över hans vita hud.

När jag böjde mig ner och kysste honom fick jag en bättre titt på hans drag och kunde se att han såg ut precis som jag och Arlette. Han har min näsa och min frus läppar.

vad betyder 1017 andligt

Allt vi kan säga är att Daniel är vårt mirakel och även om vi är chockade över hans vita hud känner vi oss mycket välsignade - han är vacker.

Fertilitetsexperter beskriver förlossningen som extraordinär och kan inte förklara varför paret har ett vitt barn och ett svart barn.

Arlette säger att hon stolt kramar om sin son: Reaktionen i operationssalen var en chockad tystnad, inklusive jag själv.

Jag stirrade på Daniel med stora ögon. Utseendet på läkarna och sjuksköterskorna sa allt ... alla undrade varför jag fick en vit bebis.

diy sos big build vem betalar

Men när sjuksköterskan lade sin lilla rosa kropp i mina armar knöt jag direkt till honom. När jag tittade på honom kände jag bara kärlek.

Precis som vilken mamma som precis har fött, var min största oro att han var frisk, vilket han är.

När vi föreställde oss att ha en andra bebis antar jag att vi bara föreställde oss en mini Seth ... som är svart precis som vi.

Det är bara en fantastisk twist av naturen. Jag vet inte varför dessa saker händer. Allt du kan göra är att ta livet som det kommer, dessa saker är Guds val.

Det var en flyktig sekund av oro men jag älskar min man och jag vet att han älskar och litar på mig så jag visste att det skulle vara OK. Jag har aldrig lurat Francis och jag kommer aldrig att göra det.

Jag var också i chock när jag såg Daniel och jag tror att det framgick av mitt uttryck.

Och paret har mött förbryllade blickar sedan Daniels ankomst, på Leicester Royal Infirmary den 4 mars.

Francis, 28, sociologistudent, säger: Vi försöker aldrig täcka över Daniel för att undvika utseendet eftersom det inte skulle vara rättvist för honom.

Men vi fruktar att han gråter medan vi är i en butik eller på gatan. Du kan se människor som tittar på oss tänka ”Vad gör det svarta paret med den vita bebisen?” Jag är säker på att det finns några få personer som tror att vi har stulit barnet.

Häromdagen var vi på tåget med Seth och Daniel och jag kunde se i ögonvrån mannen mittemot stirrade på oss. Varje gång jag tittade upp tittade han snabbt ner på hans tidning men jag kunde se att han försökte lista ut det. Ibland är människor dock mycket mer öppna om det, och på samma resa pratade två gamla kvinnor om oss ganska högt - även om jag tror att de trodde att de viskade.

De pekade över till oss och undrade varför Daniel var med oss. Det kan vara väldigt besvärligt. Arlette i synnerhet är väldigt blyg så gillar inte all uppmärksamhet. Men medan Daniel kanske är vit med blont hår, ser han precis ut som oss. Han är spottbilden av sin storebror Seth, bara en annan färg.

Och Francis, som ursprungligen kommer från Kongo men har bott i Storbritannien i 10 år, sa att han och Arlette, 25, var nervösa för att behöva berätta för sina familjer de goda nyheterna.

Han säger: Jag ringde min mamma Monique och det första ordet från hennes mun var 'Wow!' Men hon var glad över att få sitt nya barnbarn och sa att det viktigaste var att han var glad och frisk. Som hon känner jag tur Daniel föddes här, där saker och ting är mer medicinskt avancerade. I Afrika tror jag inte att de skulle förstå att sådana här galna saker kan hända. Hade han fötts i Kongo hade det varit mycket fler frågor om Arlette's trohet och det kunde ha belastat äktenskapet rejält.

Paret, som träffades i Kongo 2007 och gifte sig ett år senare innan de bosatte sig i East Midlands, tror att Daniel måste vara en återgång till Arlette mormors mormor, som antas ha fött en vit bebis också .

Francis säger: Det var sex generationer och vi vet inte ens om det var sant. När det gäller våra närmaste anor har alla våra morföräldrar och farföräldrar varit 100 procent svarta.

Paret har oro för sin lilla pojke som växer upp. Arlette säger: Främst är vi rädda för att folk kommer att håna honom och ställa honom många frågor. Barn kan vara grymma och vi känner mycket skyddande av Daniel.

När pojkarna är äldre och vi tar ut dem tillsammans kommer folk att anta att vi tar vår son och hans vita vän.

Vi vill inte att folk frågar honom om han är adopterad eller att han känner sig självmedveten om han ropar 'mamma' på lekplatsen.

Francis tillägger: För oss är det viktigt att han är vän med alla och varje ras.

Daniel kommer att ha många frågor och vi kommer inte att kunna ge honom svaren.

Även bara att fylla i ett formulär öppnar en burk maskar. När det frågar din etnicitet vilken ruta kommer han att kryssa?

Vem vet exakt vad framtiden innebär? Vi måste upptäcka det tillsammans när han växer upp.

För oss är hans hudfärg inte viktig. Det viktigaste är att vi har en väldigt frisk liten pojke som vi älskar väldigt mycket.

Vi kämpar fortfarande för att förstå hur detta har hänt. Vi kan inte tro att vi har en bebis som är vit.

Jag vet att det kommer att finnas några som säger att min fru har haft en affär, men jag litar helt på henne och vet att så inte är fallet. Även om hon hade haft en affär med en vit man, skulle du förvänta dig en blandad baby med svart hår, inte en vit bebis med mjukt blont hår som lilla Daniel.

Vi kallar honom vår speciella bebis, han är vår gåva.

Gud arbetar på mystiska sätt och jag är inte säker på varför han valde oss - vi är bara normala människor - men jag är glad att han gjorde det och vi kunde inte vara stoltare, om båda våra speciella pojkar.

Professor Robert Winston - & apos; Födelse är verkligen extraordinär & apos;

Den ledande fertilitetsexperten professor Robert Winston säger att förlossningen är extraordinär.

s club 7 var är de nu

Detta är otroligt sällsynt och ett av de första fall jag har hört talas om i Storbritannien, säger Lord Winston. Det faktum att det har hänt tidigare i samma familj - om än generationer sedan - är betydande.

De genetiska skillnaderna mellan svarta och vita människor är mycket mindre än vi tror. Jag kan bara tro att det har skett en mild mutation.

Det kan också vara att den del av Afrika föräldrarna kommer från - Kongo - är inneboende i en viss genetisk instabilitet. Det har gjorts väldigt lite forskning.

Händelser som detta visar bara hur lika vi alla är.

Se Även: