Shirley Ballas skyller på före detta maken Corky för att hon vägrade acceptera hennes framgång eftersom hon erkänner att hon inte har några vänner

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Shirley Ballas har slagit ut mot sin före detta man för att & ha berättat sin livshistoria & apos; och måla henne i en smickrande ljusdag innan Strictly Come Dancing lanserades förra året.



Huvuddomaren och tidigare dansaren sa att före detta Corky Ballas hade haft år på sig att diskutera sina frågor med henne - men misslyckats med att kommunicera med henne inför hennes debut i BBC One -serien.



Shirley visade sig på Loose Women idag för att prata om varför vissa män kämpar för att acceptera framgångsrika kvinnor, och sa: ”Jag hade en liknande upplevelse.



Shirley med andra maken Corky, som förr var danspartners såväl som verkliga makar

Paret splittrades efter 22 års äktenskap

'Jag skulle vilja tro att jag var vän med min ex-man under alla dessa år, vi var gifta 22 år och hade en vacker son tillsammans, men sedan jag fick jobbet bestämde han sig för att skriva min livshistoria två dagar innan showen sändes, 'mindes hon.



'Vi hade 30 år att prata om vad som störde honom, men med människor i allmänhet tycker jag att män inte riktigt följer framgångsrika kvinnor.'

bästa fotspa Storbritannien

När Janet Street Porter frågade om hennes ex hade berättat hur deras äktenskap skulle fungera, sa Shirley: 'Jag skulle inte säga att han berättade det för mig, men jag har alltid varit en stark karaktär, en arbetare, men jag har definitivt haft starka män i mitt liv som har varit lite diktatoriska, det var deras väg eller den höga vägen, så att säga.



Shirley säger att hennes förtroende för människor har krossats, så hon har inte längre vänner

'Tror inte att jag bara satt där och tog det. Jag hade två ex-män som var riktigt, riktigt uppriktiga, säger hon.

'Jag ger mig själv en klapp på axeln att jag fortfarande står som ensam kvinna i en bransch och lyckas utan man.'

Medan Shirley verkade trotsig om uppdelningen av hennes andra äktenskap - som Corky tidigare sa var fylld med argument varje dag - erkände hon att hennes sociala liv saknas.

Corky på bilden med Kristina Rihanoff, som han hade en femårig fling med efter hans splittring från Shirley

'Jag har haft en dejt på tre år - tro det! Jag har inget socialt liv, det är den sorgliga delen. Jag har inte [verkligen vänner], det är svårt att lita på lite känner jag, så det har lämnat mig lite i en knipa, säger hon i panelen Lösa kvinnor.

Hon hävdade också att hon inte längre går ut för att äta middag eftersom hon är orolig för att gå upp i vikt och erkände att hon tvingade sig till att väga sig varje dag och gjorde fasta intermittent för att gå ner 10 kg som hon nyligen lade på sig.

*Lösa kvinnor fortsätter vardagar kl 12.30 på ITV

Se Även: