Savvy Mum-of-four gör enorma besparingar i Morrisons genom att spendera bara 6 pund på 47 pund

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Shelly Kelly har sparat en förmögenhet på färsk frukt och grönt - och har fryst in det för att stoppa det

Shelly Kelly har sparat en förmögenhet på färsk frukt och grönt - och har fryst in det för att stoppa det



En kunnig köpare matar sin familj hälsosamt på en stram budget efter att ha fått £ 47 matvaror för bara £ 6.



Shelly Kelly, 41 från Leamington Spa, arbetar som vårdare och har fyra barn i åldrarna 21, 15, 13 och 9. Hon delade nyligen sin massiva shoppingtur med pengarbesparande community LatestDeals.co.uk.



'Jag hämtade två Morrisons -lådor med Too Good To Go -appen och jag är väldigt imponerad,' säger hon sa till Birmingham Mail .

Denna gratis app låter dig köpa rabatterad färsk mat som annars skulle slängas.

sällsynta mcdonalds monopolstycken 2019

Kelly tillade: 'Jag hämtade lådorna för 3,09 pund vardera från appen, så genom att betala 6,18 pund för 30 påsar frukt och grönt betalade jag i princip bara 20 p för varje vara!



'Det bästa fyndet var att jag fick 13 tunnor jordgubbar, och det totala priset skulle ursprungligen ha varit 21,50 pund med erbjudandena i butiken.

Att göra smoothies har varit ett bra sätt att använda upp frukten

Att göra smoothies har varit ett bra sätt att använda upp frukten



annandag försäljning nintendo switch

'Tio punnets var £ 1,65 styck, eller 2 för £ 3, vilket gör det totala priset £ 15 med erbjudandet, och de återstående tre var £ 2,50 var eller två för £ 4, så det totala ursprungliga priset för dem skulle ha varit £ 6,50 . Men jag betalade bara 2,60 pund av mina 6,18 pund för dessa, vilket sparar 18,90 pund i processen!

'Det skulle ha varit utmärkt värde i sig, men fynden slutade inte där. Jag fick också två stora påsar med päron, som ursprungligen skulle ha kostat 1,49 pund, men jag betalade bara 40 p för dem. Det betyder att jag sparade £ 2,58 och fick över 2 kg päron för under 50p. '

Kelly fick också två två punnets druvor, som var märkta med 1,65 pund eller två för 3 pund ursprungligen, och sparade ytterligare 2,60 pund.

Hon sparade ungefär samma summa på tre plommonplommon, vilket skulle ha kostat £ 1 i butiken men hon betalade bara 60 pund.

Kelly tillade: 'Blåbär fanns också i lådorna, och jag var imponerad över att få fyra kartonger av dessa eftersom de vanligtvis skulle kosta mig £ 3 styck. Men Too Good To Go -rutan innebar att jag betalade 80p för ett drag värt £ 12, vilket sparar mig £ 11,20.

'Jag sparade också 80p på ett paket med ovaxade citroner som skulle ha varit £ 1, och betalade ungefär halva priset på en gurkahalva som kostar 49p i genomsnitt i butiker.'

Den kunniga shopparen fick också två blomkålshuvuden för 40p istället för 1,90 £, vilket sparar 1,50 £ och två älsklingskålar för 40p istället för 1,18 £, vilket sparar 78p.

betydelsen av 3333

Hon sa: 'Sammantaget räknade jag ut det totala värdet av den här livsmedelsbutiken hade varit 47,05 pund om jag hade betalat fullt pris. Men eftersom jag bara betalade 6,18 pund sparade jag över 40 pund.

Det omedelbara problemet var vad man skulle göra med all förgänglig mat, så Kelly slutade frysa in mycket av det.

Hon sa: ”Jag är en änka med fyra barn så det hjälpte mig mycket. Barnen gjorde många smoothies och milkshakes med det. Frysta jordgubbar var också bra i min gin.

LastDeals.co.uk grundare Tom Church sa: 'Att få mysterium eller magiska lådor och väskor via appar som Too Good To Go blir snabbt en populär trend bland de gula klistermärkena som letar efter sätt att spara ännu mer pengar.'

Se Även: