Samsung Galaxy S20 FE förbeställningar - billigaste platsen att köpa senaste modellen

Samsung Galaxy

Ditt Horoskop För Imorgon

Användare kan välja mellan sex färgalternativ(Bild: Evan Blass)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Samsung har avslöjat sin senaste smartphone som heter Galaxy S20 Fan Edition, bara månader efter att telefonjätten förde sin Galaxy S20 till marknaden.



Den största skillnaden mellan den senaste modellen och dess föregångare är dock att den blir betydligt billigare.

4G -versionen av S20 Fan Edition kommer att kosta £ 599 direkt , och 5G -versionen kommer att vara kostar 699 kr . Medan den ursprungliga 4G Samsung S20 kostar 749 £ och 899 £ för 5G -versionen.

vit och guld klänning

Shoppare som vill hämta den nya telefonen kommer att kunna göra det nu eftersom förbeställningar är öppna över hela Storbritannien från de flesta nätverk. Nedan har vi en uppdelning av alla de bästa erbjudandena och erbjudandena.



Förbeställningserbjudanden för Galaxy S20 Fan Edition

Vodafone 5G

EE 5G

EE 4G

Mobiles.co.uk 4G

Mobiles.co.uk 5G

O2

Galaxy S20 Fan Edition officiellt släppdatum

Även om förbeställningar nu är öppna för Samsung S20 Fan Edition, kommer den officiellt att säljas den 2 oktober.

    Specifikation för Galaxy S20 Fan Edition

    Den nyaste Samsung-smarttelefonen har en 6,5-tums skärm, som är något större än S20.

    Den finns i en rad nya färger, inklusive lavendel, mynta, vitt och orange. När det gäller hastigheter kan kunderna också välja mellan 4G- eller 5G -anslutning.

    S20 Fan Edition har ett antal liknande kamerafunktioner som S20 och levereras med en bakre kamera med trippelobjektiv, med ett 12MP ultrabredt objektiv, ett 12MP brett objektiv och ett 8MP teleobjektiv. Medan den framåtvända selfiekameran har ett 32MP-objektiv.

    På tal om lanseringen sade Conor Pierce, Corporate Vice President på Samsung UK och Irland: Galaxy S20 FE är en förlängning av Galaxy S20 -familjen, utformad för att ge flaggskeppsfunktioner till en bredare publik. Utrustad med 5G har vi framtidsskyddad enheten så att våra kunder kan njuta av den otroliga innovation som vi vet att denna teknik kommer att medföra i våra vardagsliv.

    Galaxy S20 Fan Edition pris

    S20 Fan Edition finns med 4G för bara £ 599, och 5G -versionen kostar £ 699.

    Se Även: