Ryanair -hack som ger dig premiumsäten på planet gratis

Ryanair

Ditt Horoskop För Imorgon

Deals jägaren Tom Church testade teorin - och det fungerade!(Bild: LightRocket via Getty Images)



will-smith scientologi

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Var beatsätet på planet alltid kommer att vara ett omtvistat ämne, men en av de främsta utmanarna för de flesta är den vackert rymliga främre raden.



Trots att du är nära toaletterna får du extra benutrymme, ingen rad framför dig och du blir den första när planet landar.

Den enda nackdelen med de bra platserna är dock att Ryanair ofta får dig att betala för dem.

Men deal hunter och Senaste erbjudanden medgrundare Tom Church har hittat ett lurigt sätt att nästan alltid hamna på en av de bästa platserna på planet - och det innebär faktiskt mindre ansträngning än vanligt.



Ibland är det värt att vänta

Allt du behöver göra för att få en av Ryanairs främsta säten på planet är att checka in i sista minuten, precis innan online-incheckningen stänger (vanligtvis cirka två timmar innan flyget).



På det sättet finns det större chans att slumpmässigt tilldelas en av de dyra, förstklassiga stolarna som har blivit osålda!

När han testade teorin själv sa Tom: 'På väg till Porto fick jag 05A, på väg tillbaka 01A!'

Tom i sin främsta 1A -sits

Läs mer

Reserbjudanden 2019
Billiga maj -erbjudanden Billiga flyg till Spanien Billigaste all-inclusive-ställen för britter easyJet sommarrea för bästa erbjudanden 2019

Vanligtvis kommer samma främre raden och säten med extra ben (i raderna 1, 2 (plats D, E och F), 16 och 17) att ge dig tillbaka 7 £ extra per flygning, men får ofta gratis om ingen köper dem.

14 ängelnummer betydelse

Även om det inte bekräftades av Ryanair (det är trots allt ett hack) har vi säkert klarat detta oavsiktligt själva, när vi checkade in sent och av misstag hamnade med den bästa platsen i huset.

Men om du reser som en grupp eller vill sitta bredvid din vän, är det kanske inte värt risken, eftersom med bara få platser kvar kan du hamna ganska långt ifrån varandra.

Se Även: