Ryanair tillkännager 20 nya rutter från Manchester och Liverpool för 2021

Billiga Flyg

Ditt Horoskop För Imorgon

Ryanair -plan på en landningsbana

Ett Ryanair -plan(Bild: Getty)



Ryanair lanserar 20 nya rutter från både Manchester och Liverpool när det presenterar sitt & apos; återhämtningsschema & apos; över de två flygplatserna för 2021.



Flygbolaget kommer att erbjuda flygningar över både destinationer i grön och gul färg, inklusive Grekland, Italien, Kroatien, Frankrike och mer. Flytten kommer att leda till totalt antal veckovisa flygningar till 110 från Liverpool och 315 från Manchester.



De nya Liverpool -rutterna kommer att innehålla Kos, Rom, Kosice, Kaunas, Zadar, Arlanda, Milan Bergamo, Paris Beauvais, Sibiu och Tallinn.

Från Manchester kommer rutter att vara till Santorini, Knock, Bukarest, Verona, Paphos, Kaunas, Poznan, Suceava, Zagreb och Salzburg.

khan vs crawford tid Storbritannien
Ryanair -plan

Ryanair lanserar 20 nya rutter från Manchester och Liverpool (Bild: Getty Images)



Flygbolaget sa att det ville hjälpa till att återställa sin brittiska trafik, 'när vaccinationsutvecklingen fortsätter över hela Europa i tid för högsäsongen'.

För att fira flytten har budgetflygbolaget också lanserat en snabbförsäljning med tusentals platser från 19,99 pund i pris, för resor fram till oktober. Du kan redan boka erbjudandena på ryanair.com även om det är värt att notera att du måste boka före midnatt på fredag ​​(23 juli) när försäljningen slutar.



Företaget erbjuder för närvarande en nolländringsavgiftspolicy för flygningar, så att passagerare kan ändra sin bokning - du kan läsa mer om Ryanairs webbplats här .

Jason McGuinness, Ryanairs kommersiella chef, sade i uttalanden för båda flygplatserna att flygbolaget vill 'leverera återhämtning och tillväxt' till de två destinationerna, 'trots utmaningarna vid Covid-19-pandemin'.

Han tillade att 'efter de framgångsrika vaccinationsprogrammen kommer den brittiska flygtrafiken som leds av Ryanair att återhämta sig starkt sommaren 2021'.

Semesterfirare i England har ett bredare utbud av semesterdestinationer nu när regeringen har lyft sitt råd mot att resa till destinationer med gula listor.

Sommar 2021 semestererbjudanden

Om du planerar en utlandsresa, finns det för närvarande några frestande erbjudanden som inkluderar:

  • TUI har gratis barn & apos; platser på Greklands helgdagar 2021 inklusive skollov - boka här .
  • NEWSAM Holidays har frestande erbjudanden för sommaren inklusive karantänfria raster - boka här .
  • Eurocamp erbjuder upp till 20% rabatt på sommarlovet i augusti - boka här .
  • easyJet Holidays erbjuder upp till 25% rabatt på flyg på utvalda sommarlov - boka här .

Du kan också anmäla dig till NEWSAMs nyhetsbrev för en veckodos av erbjudanden, nyheter och semesterinspiration.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer

Det är dock värt att notera att om du inte är helt vaccinerad mot Covid-19 behöver du fortfarande isolera dig själv i 10 dagar hemma när du är tillbaka i Storbritannien, samt ta två PCR-tester dag två och åtta.

vem är amys pappa i eastenders

De som är dubbelknäppta kommer att kunna svänga karantänen, även om du fortfarande kommer att behöva ta de två PCR -testerna.

Naturligtvis bara för att den brittiska regeringen säger att du kan resa någonstans betyder inte automatiskt att den är öppen för britter. Kontrollera ett lands inträdeskrav eftersom vissa inte har öppnat igen för turister än. Utrikesdepartementets reseeråd för en destination är en bra utgångspunkt för denna information.

Planerar du en semester utomlands i sommar eller kommer du att hålla dig till Storbritannien? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: