Ryan Giggs flyttar mamma från en herrgård på 1,5 miljoner pund till en trebädds semi så att han har någonstans att bo efter skilsmässa

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Ryan Giggs med sin fru Stacey

Ryan Giggs kommer att fortsätta bo på halvgatan som fru Stacey och hans två barn(Bild: Getty)



Ryan Giggs har flyttat sin mamma från hennes herrgård på 1,5 miljoner pund till en trebädds semi på vägen så att han har någonstans att bo efter att hans skilsmässa slutförts i morgon - det har rapporterats.



Manchester United-legenden äger huset med fem sängar i Worsley, Greater Manchester, som mamma Lynne, 61, har bott i i 15 år.



Det är på samma gata i hemmet på 3 miljoner pund som han delade med den främmande hustrun Stacey, 38, och där deras två barn växer upp.

Stacey begärde skilsmässa bland rykten kring Giggs & apos; påstådd otrohet efter tidigare affärer med modellen Imogen Thomas och hans bror Rhodris fru Natasha.

Giggs har flyttat från sitt familjehem för 3 miljoner pund (Bild: Splash News)



Giggs & apos; mamma kommer nu att flytta till en trebädds semi på vägen

The Sun rapporterar Giggs kommer att flytta in till sin mammas hus så att han kan vara nära sina barn medan han ger Stacey lite utrymme.



Giggs köpte en trebäddssemester runt två mil bort för 275 000 pund i oktober förra året, där Lynne nu enligt uppgift ska bo.

En källa sa till tidningen: 'Giggs packade sina väskor och sökte skydd i sin mammas hus för att ge Stacey lite utrymme, samtidigt som han var tillräckligt nära sina barn.

ipad pro 2021 releasedatum
Lynne Johnson

Giggs & apos; mamma Lynne kommer nu att flytta in i £ 275 000 £ (Bild: Paul Cousans/ZENPIX)

Men nu har han gjort flytten permanent. Det är bra för dem eftersom han bara är två minuter på vägen för att checka in på sina barn.

'Stacey har gjort allt hon kan för att gå vidare med sitt liv och få ut det mesta av sin självständighet. Lynne är den som verkligen har tappat bort efter att ha fått sina marschorder. '

Det nioåriga äktenskapet väntas officiellt upphöra vid en utfrågning i morgon.

Ryan Giggs och fru Stacey

Ryan Giggs och fru Staceys skilsmässa förväntas gå igenom i morgon (Bild: Mark Cuthbert/UK Press via Getty)

Ryan Giggs reagerar

Ryan Giggs är engelsk fotbolls mest dekorerade spelare (Bild: )

Giggs, 43, är den mest dekorerade fotbollsspelaren i engelsk fotbolls historia efter att ha vunnit 13 Premier League -titlar, fyra FA -cupar och två Champions League -kronor.

Han är för närvarande delägare i National League North-sidan Salford City FC och har nyligen gjort flera framträdanden som tv-expert.

Se Även: