Roxanne Palletts Celebrity Coach Trip co-stars 'orolig för förening'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Celebrity Coacg Trip spelades in under sommarsolen 2018, fanns det inget som tyder på att Roxanne Pallett skulle gå en till en av de mest föraktade TV -personligheterna 2018.



Snabbspolning fram till serien som sänds på E4 och de som spelade i realityprogrammet med Roxanne är nu oroliga för att vara & apos; associerade & apos; med den skämda tidigare tvålskådespelerskan.



Det mest klagade ögonblicket på tv 2018 var när 36-åringen hävdade att han hade & attackerat & apos; Corrie -favoriten Ryan Thomas, i Celebrity Big Brother -huset.



Roxanne Pallett anländer med George Sampson på Celebrity Coach Trip (Bild: Kanal 4)

Efter att tv -bilder visade att Roxanne ljög, föranledde nedfallet tusentals klagomål till Ofcom, eftersom Ryan hävdade att Roxanne & apos; försökte förstöra hans karriär.

Hon bad om ursäkt för den resulterande & apos; punch gate & apos; skandal men det räckte inte för henne att fortfarande förtalas på sociala medier, särskilt när hon tvingade sig på E4 -serien.



Roxanne tog bort sina sociala medieprofiler och & apos; gömde sig & apos; efter den kontroversiella händelsen men hennes återkomst till den lilla skärmen visar sig vara en oro för dem som spelade tillsammans med henne på bussresan.

uk ps4 releasedatum

Tala till Daily Star Online , Union J: s Jaymi Hensley medgav att han har oro inför avsnittet som sändes och & apos; föreningen & apos; med Roxanne som ger honom.



Jaymi Hensley (R) med sina Union J -bandkamrater Josh Cuthbert och JJ Hamblett (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Han sa: 'Roxanne kom den sista dagen. Jag fortsatte med henne - hon var inte samma person som hon var i Big Brother, det var en helt annan upplevelse.

'Det ska bli intressant att se hur hon är på Coach Trip, jag kommer ihåg att vi alla sa det när det hände i CBB.'

Den offentliga reaktionen mot Roxanne sedan CBB -incidenten har lett till att de som spelade tillsammans med henne på Coach Trip var & orolig & apos; om hur de kommer att se ut från avsnittet.

Det har redan förekommit en negativ reaktion på att Roxanne återvände till TV, och många tror att hon borde ha blivit avstängd från serien.

Roxanne bad offentligt om ursäkt efter & apos; punch gate & apos; på CBB (Bild: REX/Shutterstock)

idéer om pubquizrunda

Jaymi fortsatte: ”Vi var ganska oroliga för att serien skulle komma ut.

”Det är svårt, det var en så stor sak som hände i huset och vi var oroliga att vi skulle associeras med det.

Kindle obegränsat pris uk

'Det som människor behöver komma ihåg är att det här var långt före CBB, och det var en helt annan miljö.'

Det verkar som att Roxanne höll sig borta från mycket av & apos; besväret & apos; på realityprogrammet, inför kontroversen om Celebrity Big Brother som skulle komma.

Hon har smällt rapporter om att hon har fått ge upp på TV -möjligheter och leta efter ett & riktigt jobb & apos ;, efter det offentliga nedfallet.

Celebrity Coach Trip fortsätter måndag kl 19:30 på E4.

Har du en historia att sälja? Hör av dig till oss på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkt 0207 29 33033.

Se Även: