Robin Williams sista bilder: Hollywood -skådespelaren ser svag ut när han besöker konstgalleriet en dag före hans död

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Robin ser svag ut på de sista bilderna före sin död



De senaste kända bilderna på Robin Williams har kommit fram som visar den sena Hollywood -skådespelaren som ser svag ut.



Fotografierna, tagna av TMZ, togs när komikern och hans fru deltog i en konsthallsmottagning på lördagskvällen nära sitt hem i Bay Area - hans kropp hittades på måndagen.



En lokal konstnär som hade sina verk presenterade på evenemanget berättade för webbplatsen att paret var där i en timme och verkade vid gott humör.

På ett foto kan du se Hook -skådespelaren klädd i svarta byxor och en svart pikétröja och bär glasögon, leende när han pratar med en grupp människor, medan hans fru står i närheten.

En annan, tagen bakifrån, visar att han ser utdragen och skröplig ut när han bär en svart kappa under en arm.



när dog ted bundy

Bilderna dyker upp strax efter att nyheten visat att den avlidne stjärnan drabbades tidigt av Parkinsons sjukdom innan han begick självmord.

(Bild: FameFlynet)



I ett uttalande sa Susan Schneider: 'Robins nykterhet var intakt och han var modig när han kämpade med sina egna slag mot depression, ångest och tidiga stadier av Parkinsons sjukdom, som han ännu inte var redo att dela offentligt.'

”Det är vår förhoppning i kölvattnet av Robins tragiska bortgång, att andra kommer att finna styrkan att söka den vård och det stöd de behöver för att hantera de strider de står inför så att de kan känna sig mindre rädda”, säger Williams & apos; fru i tre år, fortsatte.

'Robin tillbringade så mycket av sitt liv med att hjälpa andra', stod det.

jesy nelson före och efter

”Oavsett om han underhållte miljoner på scen, film eller tv, våra trupper i frontlinjen eller tröstade ett sjukt barn - Robin ville att vi skulle skratta och känna oss mindre rädda.

'Sedan hans bortgång har vi alla som älskade Robin funnit någon tröst i den enorma kärlek och beundran för honom från de miljoner människor vars liv han rörde.

'Hans största arv, förutom hans tre barn, är den glädje och lycka han erbjöd till andra, särskilt dem som kämpar personliga strider.'

Trots Williams & apos; nyligen antagen till rehab i Minnesota i år, insisterar Schneider på att hennes man var nykter vid tiden för hans död.

Under en polisens presskonferens på tisdagen sa Marin County sheriffs avdelning, löjtnant Keith Boyd, att Williams senast sågs vid 22.30 -tiden på söndagskvällen av sin tredje fru Susan i deras hem innan hon gick och lade sig.

Det bekräftades inte av polisen att det var ett normalt arrangemang för paret att sova separat, men Lt. Boyd sa att Williams & apos; fru visste inte vilken tid skådespelaren hade lagt sig, och hans kropp upptäcktes i ett separat rum i huset.

Schneider återvände till familjehemmet strax efter att räddningspersonalen anlände till huset, där de uttalade Williams död klockan 12:02 lokal tid.

Polisens tjänstemän sa att Schneider fick kännedom om skådespelarens död innan han återvände till sitt hem.

boxning ikväll på tv

Efter hennes tragiska förlust hyllade Schneider kärleksfullt hennes & apos; & apos; make och min bästa vän - när hennes superstjärnapartner hittades död.

Hon sa: 'I morse förlorade jag min man och min bästa vän, medan världen förlorade en av sina mest älskade konstnärer och vackra människor.

'Jag är helt upprörd.

'På uppdrag av Robin & apos; s familj ber vi om integritet under vår tid av djup sorg.

(Bild: Getty)

'Som han kommer ihåg är det vår förhoppning att fokus inte kommer att ligga på Robins död, utan på de otaliga stunder av glädje och skratt han spelar för miljoner.'

Robin Williams & apos; dottern Zelda har hyllat sin pappa i ett rörande Instagram -inlägg.

man utd försäsong 2016

Den 25-åriga skådespelerskan delade ett citat från Antoine de Saint-Exuperys novell The Little Prince med sina 40 087 följare.

'Du - du ensam kommer att ha stjärnorna som ingen annan har dem ... I en av stjärnorna ska jag leva. I en av dem ska jag skratta.

'Och så kommer det att vara som om alla stjärnor skrattade, när du tittar på himlen på natten ... Du - bara du - kommer att ha stjärnorna som kan skratta.'

Hon följde citatet med: 'Jag älskar dig. Jag saknar dig. Jag ska försöka fortsätta titta upp. Z. '

Instagram

Medan skådespelarens allra sista Instagram -inlägg var en bild med Zelda.

Han postade detta rörande meddelande till sin dotter tillsammans med ett svartvitt foto av paret tillsammans.

'#tbt och grattis på födelsedagen till Zelda Rae Williams! Kvarts sekel gammal idag men alltid min lilla flicka. Grattis på födelsedagen @zeldawilliams Älskar dig!'

Williams hittades död i sitt hem efter att han tydligen begått självmord. Stjärnan var 63.

En undersökning av dödsorsaken och omständigheterna pågår för närvarande av utrednings- och rättegångsavdelningarna vid Sheriff Office, säger tjänstemän.

Instagram

'Robin Williams gick bort i morse', sa hans publicist i ett uttalande.

Han har kämpat med svår depression senast.

- Det här är en tragisk och plötslig förlust.

'Familjen ber respektfullt om deras integritet när de sörjer under denna mycket svåra tid.'

kerry soldat george kay

För de senaste uppdateringarna och reaktionen, följ vår liveblogg här.

Visa galleri

Se Även: