Red Hot Chili Peppers och Kings of Leon går med på Isle of Wight Festival 2014

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Red Hot Chili Peppers uppträder under halvtidsshowen i NFL Super Bowl XLVIII fotbollsmatch mellan Denver Broncos och Seattle Seahawks i East Rutherford

Isle of Wight Festival har precis blivit hetare(Bild: Kayla var glada att se Red Hot Chili Peppers men hennes humör var förstört)



Isle of Wight Festival har tillkännagett Kings of Leon och Red Hot Chili Peppers som de två sista av deras tre rubriker 2014.



vem vinner Grand National 2014

De två rockbanden går med i brittiska trion Biffy Clyro för att tävla en fantastisk toppräkning för det årliga evenemanget som kommer att äga rum under helgen den 12 - 15 juni.



Festivalpromotorn John Giddings sa: 'Det är en sten & apos; rullehelg! Biffy Clyro, Red Hot Chili Peppers och Kings of Leon - rock the Wight. '

Efter deras otroliga samarbete med Bruno Mars vid halvtidsshowen i Super Bowl 2014 borde funkkvartetten definitivt vara en höjdpunkt för en staplad helg.

jag är en kändis 2014 cast

Gruppen tillade: 'Att rubriken Isle of Wight Festival är en möjlighet för en gång i livet, som följer i Jimi Hendrix och The Doors fotspår.



'När vi erbjöds platsen, hoppade vi på chansen ... det blir vår enda show i Storbritannien/Irland i år ... så vi tänker göra det riktigt speciellt.

Det är ingen överraskning att John är glad över att ha landat dem för en exklusiv föreställning.



Han rusade: ”Äntligen- vi har dem! Ett av de mest spännande rockbanden i den moderna eran kommer på besök ... och att döma av de föreställningar jag sett tidigare kommer att bli en höjdpunkt i festivalens musikhistoria.

itv racingschema 2020

Förutom Sex On Fire-rockarna har även Travis, Calvin Harris, Passenger, Dappy och Lawson lagts till i serien.

Biljetter och detaljer om hela sortimentet finns på isleofwightfestival.com.

Se Även: