Rebekah Vardy erkänner att hon satt upp paparazzibilder och insisterar på att 'alla gör det'

TV-nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rebekah Vardy har erkänt att hon har satt upp paparazzibilder - insisterar på att alla gör det.



I ett försök att återupprätta hennes rykte uttalar sig WAG, 40, i sin första tv-intervju sedan fallet - en vecka efter att en domare i högsta domstolen dömde i Coleen Rooneys gunst i storsäljaren Wagatha Christie på 3 miljoner pund förtalsstrid.



När hon pratade med journalisten Kate McCann sa hon: 'Jag har alltid sagt att jag ställer in bilder. Återigen, det är ett sätt att kontrollera något som du antingen har en bok som kommer ut som du behöver publicera, eller så gör du något som du behöver publicera.



( Bild: TalkTV)

'Alla i den här branschen som låtsas att de inte gör uppsättningsbilder är löjliga. Bara att äga det. Jag kommer förmodligen att göra det igen. Det är ingen skam i det. Det är så det går i den här branschen.'

naken på gatorna

De långvarig saga mellan de två WAGs kom till efter Coleen , 36, berömt anklagade Rebekahs Instagram redogörelse för att hon läckte berättelser om hennes privatliv till pressen i oktober 2019.

I ett numera berömt inlägg på sociala medier hävdade supersleutharen Coleen offentligt att Vardys konto var källan bakom tre falska berättelser i tidningen The Sun som hon hade lagt upp på sina privata Instagram-berättelser.



Dessa inlägg inkluderade en könsurvalsklinik i Mexiko, Coleens plan att arbeta på TV och att källaren på hennes nya herrgård hade svämmat över.

  Rebekah bryter samman i tårar när hon talar om sitt Wagatha Christie-nederlag
Rebekah bryter samman i tårar när hon talar om sitt Wagatha Christie-nederlag ( Bild: @TalkTV)

Vid tiden för inlägget var Rebekah i Dubai med sin fotbollsman Jamie - bara månader innan hon välkomnade deras tredje barn tillsammans.



Vardy har alltid häftigt förnekat att ha läckt berättelser till media och stämt sin fotbollsspelares fru för förtal, men Mrs Justine Steyn ansåg att det var 'sannolikt' att Beckys dåvarande agent, Caroline Watt, 'företog den direkta handlingen' att vidarebefordra information till The Sun .

väder för helgdag helgen 2014

Högsta domstolens domare tillade att domstolen ansåg 'Vardy kände till, tolererade och var aktivt engagerad i denna process'.

  Coleen vann Wagatha Christie-domstolsstriden
Coleen vann Wagatha Christie-domstolsstriden ( Bild: AFP via Getty Images)

Rebecka är enligt uppgift inställd på att ta på sig bördan av de påstådda 3 miljoner punds juridiska kostnaderna efter att hon förlorat det långvariga förtalsfallet i High Court.

Hon utfärdade ett uttalande efter domen och sa att hon var 'extremt ledsen och besviken' över beslutet, och hon accepterade det inte eller trodde att det 'var rättvist'.

Som svar på domen hade Coleen sagt att hon var nöjd med domen och inte har någon illvilja mot Rebekah, och tillade: 'Det var inte ett fall jag någonsin sökt eller önskat.'

var man kan se ahs 1984
  Rebekah Vardy
Rebekah har alltid förnekat att hon läckt berättelserna ( Bild: @TalkTV)

Rebekahs intervju kommer inte att gå obemärkt förbi av industrijättar som enligt uppgift erbjuder lukrativa erbjudanden för att hennes sida av historien ska berättas.

Samtidigt sägs Coleen vara i 'avancerade samtal' när hon berättar sin historia i en dokumentärserie gjord av Lorton-filmer, som också gjorde Rooney om sin man Wayne.

Coleens vän sa tidigare till oss: 'Coleen har varit tyst ända sedan det berömda onlineinlägget. Men allt detta kan förändras i vad som kan bli årets tv-evenemang.

  Becky Vardy hävdar att hon erbjöd Coleen en plats att bo på mitt i hennes äktenskapsproblem
Becky Vardy hävdar att hon erbjöd Coleen en plats att bo på mitt i hennes äktenskapsproblem ( Bild: Getty Images)

'Tittare skulle se alla bevis som Coleen har samlat på rättsmedicinskt sätt via sin undersökning på nätet och se varför hon är övertygad om att Rebekah läckt historierna om henne och andra.

'Hon är inställd på att få ut allt i pubicdomänen och låta folk bestämma sig. Samtalen har kommit mycket långt.'

fick kraysna barn

En potentiell affär med Netflix Enligt uppgift finns det också på korten, men det ser ut som att showen kommer att snappas upp av Amazon Prime, som rapporterats av NEWSAM, och kommer att släppas senare i år.

WAG kan erbjudas upp till 250 000 pund för hennes engagemang, enligt The Times.

*Rebekah Vardy: Coleen and Me är tillgänglig på TalkTV catch up.

Se Även: