Primark lanserar otroliga Harry Potter -väskor - och de är riktigt billiga

Harry Potter

Ditt Horoskop För Imorgon

Precis när vi trodde att vi alla var ute på Harry Potter, har Primark gått och släppt ännu ett sortiment av trollkarlsvärldsprodukter.



Från härliga väskor i läderstil som passar för lektioner med drycker på Hogwarts, till ljusa vinröda ryggsäckar som är perfekta för helger som trålar runt Hogsmeade, till sminkväskor och plånböcker med Harry Potter-tema, som vanligt är allt otroligt.



Såvitt vi kan se ser det ut som om påsarna är tillgängliga när som helst nu, i utvalda Primark -butiker över hela landet - men vi har kontaktat Primark för att dubbelkolla att detta är sant.



Kan Primark inte göra något fel?

Tyvärr verkar dessa trälådor inte vara på gång eftersom vi skulle ta upp dem så fort som möjligt (Bild: Primark)

Bäst av allt verkar det som om var och en av nyckelpåsarna i samlingen har sin egen Hogwarts -godkännandestämpel, som bär skolans berömda vapen, liksom andra populära Harry Potter -motiv, till exempel en flygande Snitch och frimärkesläsning 9 och tre fjärdedelar. Bara om din väska går vilse, naturligtvis?



Låt alla veta om du är en Gryffindor eller en Slytherin (Bild: Primark)

Det finns också sminkpåsar för varje hus så att du kan visa dina färger högt och stolt vart du än går och - kanske vår favoritbit på partiet - en flygande kuvertväska, adresserad till ingen annan än Mr Potter själv, med Hogwarts & apos; vaxförsegling för godkännande.



Kan vi använda detta som en kopplingsväska? (Bild: Primark)

Enligt Primark är både ryggsäcken och väskan i intervallet £ 12, medan Ravenclaw, Gryffindor, Slytherin och Hufflepuff sminkväskor kommer att ge dig tillbaka £ 10 en pop.

När det gäller vår favoritbit i sortimentet så kostar den brevformade väskan enligt Primark 6 pund, medan den bruna plånboken i läderstil som liknar en Hogwarts-resväska kommer att kosta dig en tenner.

Denna vackra plånbok kostar tydligen 10 pund (Bild: Primark)

Den prisvärda modehandlaren meddelade de spännande nyheterna på sin Facebook -sida igår och har redan fått massor av tillbedjan från glada kunder.

Läs mer

Mer från Primark
Primark säljer falska Urban Decay Primark lanserar Groovy Chic -strumpor Secrets of Primark Primark presenterar Winnie the Pooh -serien

En användare vid namn Sean Chilvers kommenterade och sa: 'Vill ha den svarta väskan för arbete i behov av en ny' medan en annan som heter Courtney Westgate sa 'Jag vill ha ryggsäcken'.

Tillbaka till skolan är fortfarande långt borta, men vem skojar vi, vi kommer förmodligen att köpa dessa till oss själva, inte de små i alla fall.

melania trump nakenbilder

Se Även: