'Gravid Barbie' som låter dig ta bort baby säljs - och föräldrar är upprörda

Barbie

Ditt Horoskop För Imorgon

En till samlingen?



Från Gymnastik Barbie, till ridning Barbie, till Chelsea Barbie med en egen herrgård i plast, vi trodde att vi hade sett allt. Tills nu...



Kanske den konstigaste hittills, en ny Barbie har slagit ut på internet, med en enorm babybump som - vänta på den - till och med kommer med sin egen flyttbara bebis.



10 sten testiklar man

Från början är den gravida Barbie klädd i en färgglad klänning komplett med stor babybump. Men när du lyfter upp kläderna verkar det som att du kan ta bort knölen och dra ut en liten nyfödd baby.

Inte din vanliga Barbie som är säker (Bild: Amazon/VWH)

En road medlem i rabattforum Senaste erbjudanden såg den udda dockan online igår, med massor av allmänheten lika fascinerade av den udda plastfiguren.



En användare som heter GirlieWhirlie kommenterade att 'det är lite läskigt', medan en annan som heter LianahKM sa 'det är fruktansvärt, borde inte vara för små barn'.

Det är tydligen lärorikt (Bild: Amazon/VWH)



Medan det finns tre olika typer av gravida Barbie att välja mellan, finns det ingen information om huruvida det här är en äkta matteltillverkad docka eller inte.

Trevligt och realistiskt som vanligt (Bild: Amazon/VWH)

Den goda nyheten är att om du vill hämta en till din lilla (kanske för att lära dem om fåglarna och bina, eller visa dem vad som händer i mammas mage om du förväntar dig) är de en absolut förhandla.

betydelsen av siffran 555

Skulle du köpa den? (Bild: Amazon/VWH)

Kostar en imponerande £ 2,48 på Amazon just nu - plus gratis leverans - detta är en av de billigaste Barbies vi någonsin har sett. Vi undrar varför ...

Och det verkar som att Amazon inte är de enda som säljer den konstiga dockan, med eBay har också en rad 'familj' Barbies på gång.

Högklackat? Verkligen? (Bild: Amazon/VWH)

Läs mer

catherine louise abbot-anderson
Stygga leksaker
Blasfemisk baby docka Otrevlig hund Felaktig mun Thomas Stygg Nintendo

För 7,44 £ kan du få detta sex delar 'Educational family real gravid docka' set, som inkluderar en gravid Barbie, Ken, dubbelvagn med två barn i och naturligtvis en flyttbar bebis inuti mammadockans mage.

Vi är inte säkra på vad vi tycker om det här ...

Se Även: