Poundland säljer jätte Kinder -ägg till ett superbilligt pris - och det är inte £ 1

Poundland

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi tar tio tack



Fyndjägare på erbjudanden forum HotUKDeals har upptäckt rabatthandlaren Poundland som säljer jätte Kinder -ägg som är fem gånger större än de vanliga, för superbilligt.



De åtråvärda äggen gjorde några stora vågor över internet förra påsken, när shoppare flockade för att hämta de överdimensionerade versionerna av sin favoritchoklad.



Poundland verkar sälja de stora äggen för en plånboksvänlig £ 2, och även om det verkar brant för pundbutiken (visst är ledtråden i namnet ...), på andra ställen i butiker, säljer exakt samma ägg för Mycket mer.

De kostar för närvarande £ 5 in Tesco och Sainsbury, eller £ 4 kl Asda (även om de för närvarande inte finns i lager där online).

Samtidigt på Amazon, samma ägg går för en utpressning £ 10, vilket innebär att du kan få fem gånger så många för pengarna på Poundland.



Låt oss vara ärliga, oavsett hur stor leksaken är, vi är fortfarande mer intresserade av chokladen (Bild: barn)

I typisk Poundland -stil är erbjudandet tyvärr bara tillgängligt i butiker och inte online, även om det verkar vara live över hela Storbritannien, med hundratals kunder som redan hämtar dem från sin lokal.



Medan 100 g choklad kanske inte verkar vara mycket (eller är vi bara giriga?) Väger de jätte snällare äggen fem gånger mer än ditt genomsnittliga 20 g. Och nu kostar de praktiskt taget samma pris också.

Det finns några olika versioner av det populära ägget (Bild: barn)

Vissa kunder har dock kommenterat att vissa Poundland -butiker fortfarande annonserar ägget för att kosta £ 5, när du tar det till kassan till det skannar till £ 2.

Läs mer

Choklad
Naken chokladstänger frågesport Ren chokladglädje Mata aldrig din hund med choklad Krympande chokladkakor

Om så är fallet med din närmaste Poundland, föreslår vi att du fyller på snabbt. För närvarande säljs samma ägg för närvarande eBay för upp till 12 pund. Vem skulle ha trott att det fanns en så stor svart marknad för Kinder -ägg?

Se Även: