Bästa hårrätare för afrohår

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Från chic och djärv till supersnygg



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du har naturligt hår tar mångsidigheten verkligen aldrig slut, en dag har du en stor och djärv afro, nästa kan du sitta snyggt med tätt sårade lockar - det som inte är så lätt är att uppnå superrakt hår utan skador .



Att gå för det raka utseendet borde inte innebära en livstid för att reparera dina skadade lås, kvaliteten på dina hårrätare har mycket att göra med slutresultatet och hårets övergripande hälsa - så det är bäst att välja klokt.

Vi rekommenderar att du letar efter modeller som är keramiska eller turmalin, dessa hjälper till att förhindra skador, skyddar hårstrån och låser in den vitala fukt som behövs för afrohårtyper. Titan är också en bra tallrik att se upp för, det brukar bara bli lite dyrare.

För att få en uppfattning om de bästa strykjärnarna för ditt hår har vi sammanställt några av de bästa valen inklusive favoriter från BaBylissPro och Nicky Clarke .



Bästa hårrätare för afrohår

1. Nicky Clarke Frizz Control hårrätare

Nicky Clarke Frizz Control hårrätare

Om ditt naturliga hår är lätt att räta ut, men bara kräver lite frizz -kontroll, gör Nicky Clarkes namne jobbet och kommer inte att kosta dig jorden.



Med en snabb uppvärmningstid på 15 sekunder och utbytbara värmeinställningar mellan 150 och 230 ° C du kan få silkeslen raklås vid den värme du känner dig bekväm med.

Avancerad jonisk teknik hjälper till att minska statisk och låser in all den vitala hårfukten; förhindrar att ditt hår torkar ut och bryts av, samt uppnår en frizzfri finish; det är ingen idé om du har grövre hårtyper.

En annan bra egenskap är turmalinkeramikplattorna, de glider lättare och förhindrar skador genom att värma jämnt.

som vann fotbollsstöd 2019

Pris: £ 34,99, Argos - köp här nu

2. Remington Keratin Protect Intelligent Ceramic Hair Straighteners

Remington Keratin Protect Intelligent Ceramic Hair Straighteners

Remingtons Keratin Protect -plattångar är de främsta utmanarna inom detta område enbart för skyddsfaktor, under 40 £ är de också bra i budgetaspekten.

Huvudfunktionen du definitivt vill överväga är de intelligenta värmesensorerna som plattformarna skryter med. Den smarta tekniken mäter kontinuerligt fuktnivån i ditt hår, anpassar och optimerar temperaturinställningarna därefter. Om du inte vill använda dessa inställningar har du fem olika värmeinställningar mellan 160-230 ° C.

De keramiskt belagda plattorna är förstärkta med keratin och mandelolja, som fungerar som mikrobalsam som mjukar upp håret och lämnar det med en frisk och silkeslen finish.

Pris: £ 40, Amazon - köp här nu

3. BaByliss PRO Keratin Luster Straighteners

BaByliss PRO Keratin Luster Straighteners

BaBylissPRO Keratin-plattångarna har keramiska plattor som är keratininfunderade, perfekta för en glansig slät finish.

Uppnå rakt utseende eller perfekta lockar oavsett din hårtyp, du kommer att ha 10 digitala program att välja mellan och erbjuder värme mellan 140 och 230 ° C - det finns till och med en minnesfunktion för snabb val av önskad temperatur.

Den rosa guldtonen är en fin touch till den snygga designen, det finns också en 60 minuters automatisk avstängningsfunktion för full sinnesro, vilket är ganska standard för de flesta modeller nuförtiden.

Pris: £ 56,67, ser fantastiskt ut - köp här nu

Fyra. Cloud Nine Hair The Wide Iron

Cloud Nine Hair The Wide Iron

Om du har tjockt hår och mycket av det Cloud Nine är The Wide Iron ett vi inte kan få nog av. Det gör det svårare att hantera håret en bris och låter dig styla utan att orsaka hår/hårbotten för mycket trauma.

Tack vare den breda designen kan du täcka större hårstrån på kort tid. sparar dig massor av tid på att styla och förgylla ditt hår. Det finns också ett större hopp när det gäller temperaturkontroll, som erbjuder 100 - 200 ° C samt mineralfyllda keramiska tallrikar, så du behöver inte steka livet ur håret.

Det finns också lite smart teknik involverad i skyddet av dina trådar, tack vare tillägget av mikrodatorteknologi, som justerar temperaturen enligt värmesensorns beräkningar.

sällsynta 5 pence-mynt

Pris: £ 149, Cloud Nine Hair - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

5. ghd Platinum+ Styler Svart

ghd Platinum+ Styler Svart

Det skulle vara ganska svårt att göra en hårrätning utan att nämna det. Även om det inte regelbundet marknadsförs för afrohårtyper, har Platinum+ Styler några funktioner som vi definitivt skulle överväga för tjockare hår.

Med en elegant och smal design använder de smarta plattångarna den optimala värmen specifikt efter dina individuella hårbehov. Värmen övervakas överraskande 250 gånger per sekund, för perfekta resultat varje gång, med mindre brott.

En ultralätt beläggning säkerställer att du får ett silkeslent utseende med hår som är friskare och starkare.

Pris: £ 160, Toni och Guy - köp här nu

6. Aphrodite Ultra Hot 100% äkta keramisk plattång

Aphrodite Ultra Hot 100% äkta keramisk plattång

Med 100% massiva keramiska plattor och en rundad fatdesign kan du enkelt skapa en mängd utseenden inklusive lockar, vågor eller snygga stilar.

Om du letar efter ett mångsidigt par plattångar som inte kommer att ta för mycket ut ur budgeten är under £ 50 en komplett stjäl för bra kvalitet.

Det finns en maximal temperaturinställning på 230 ° C och erbjuder och ger en hälsosam glans till tråkigt eller bristfälligt hår. Det finns en automatisk avstängningsfunktion som aktiveras efter 30 minuters ledighet.

Pris: £ 49,99, Amazon - köp här nu

7. L & apos; Oréal Professionnel Steampod Steam Straightening Tool

L & apos; Oréal Professionnel Steampod Steam Straightening Tool

En sak du vill undvika när styling är skada och det är lätt att göra, med tanke på temperaturen som strykjärn stiger till nuförtiden. L & apos; Oreals SteamPod -verktyg är en innovation som är väl värd investeringen för att skydda och styla håret med sinnesro.

Det unika alternativet till värmerelaterad styling använder ångteknik istället för uppvärmda tallrikar, vilket gör dessa till ett supersäkert alternativ som faktiskt är snabbare än konventionella uppvärmda plattor.

De har också förbättrats med Pro-Keratin-teknik och har dubbla plattor för effektiv glidning över håret och utjämning av krus.

Pris: £ 235, ser fantastiskt ut - köp här nu

bayern munich banner arsenal

8. Wahl Hair Afro Hair Straightener

Wahl Hair Afro Hair Straightener

Wahls specialdesignade Afro Straighteners är mycket prisvärda och plattångar som uppenbarligen har utformats med grundlig forskning och praktiska föreställningar när det gäller afrostrukturer.

Med keramiska plattor och variabla temperaturinställningar mellan 150-230ºC får du en jämn täckning som fördelar värmen snyggt över trådarna och inte gör alltför illa på frizz-kontroll.

Det finns också en fem minuters het up -tid som är utmärkt för snabb och direkt till sakens stil.

Pris: £ 29,99, Amazon - köp här nu

Om du vill slå kruset före och efter styling, kolla in de bästa hårfrostningsprodukterna för tama lås.

Se Även: