Polisen utfärdar skarp varning till alla som tänker sig att illegalt strömma striden Joshua mot Parker i helgen

Pirate Bay

Ditt Horoskop För Imorgon

Anthony Joshua vetter mot Nya Zeelands Joseph Parker(Bild: AFP/Getty)



City of London's Police Intellectual Property Crime Unit (PIPCU) har utfärdat en skarp varning till alla som kan tänka sig att slippa betala för helgens enande boxningsmatch.



I samarbete med Federation Against Copyright Theft (FACT) rekommenderar polisen boxningsfläktar att olaglig streaming strider mot lagen.



Tusentals kampfans förväntas använda programvara som Kodi eller Mobdro för att se Anthony Joshua ta sig an Joseph Parker på lördagskvällen.

holly willoughby jodie marsh

Parker, 26, sätter sitt WBO -bälte på linjen medan Joshua, 28, försvarar sina WBA- och IBF -titlar på Cardiff's Principality Stadium.

Joseph Parker (Bild: AFP)



Kampen sänds live på Sky Box Office och kommer att kosta £ 19,95 för online- och fjärrkontrollbokningar. Efter fredagen kommer det att gå upp till £ 24,95 för telefonbokningar.

Många kan bestämma sig för att titta igenom en av de olika olagliga strömmarna som görs tillgängliga över internet.



Oavsett om det är en omströmmning på sociala medier, en piratkopieringssajt eller att använda en enhet, låda eller stick som är ansluten till din TV, så är det olagligt att undvika att den officiella leverantören får tillgång till kampen, säger Kieron Sharps vd för FACT.

är Lacy Turner gravid

FACT är ledande när det gäller att bekämpa digital piratkopiering och arbeta med PIPCU och industrin för att bekämpa olaglig strömning och att ställa dem bakom dem till svars för sina handlingar.

Joseph Parker under mediapasset (Bild: PA)

Det blir svårare och svårare att se live -sport olagligt och därför borde boxningsfans vara medvetna om att om de planerade att se kampen så bryter de mot lagen.

Kriminalinspektör Nick Court i City of London Police’s Intellectual Property Crime Unit sa: Anthony Joshua -kampen är bara en av många högprofilerade sportevenemang varje år, men låt inte din iver att ställa in få dig att begå ett brott.

Genom att använda olagliga strömmingssajter kan du öppna dig för flera risker; vissa digitalboxar genomgår inte noggranna elektriska tester och riskerar därför att fatta eld eller ge elektriska stötar.

Genom att använda legitima leverantörer kan dessa risker lätt undvikas. Se det live, se det lagligt.

whitney houston sista bilden

Förra året dömdes Yusuf Mohammed från Bristol att betala rättegångskostnader på över 16 000 pund och att avslöja detaljer om de pengar han tjänade och människor han samarbetade med för att strömma Sky Sports-innehåll online olagligt.

Förutom kostnaderna fick Mohammed betala Sky skadestånd.

En annan person dömdes också att betala betydande juridiska kostnader för att dela Joshua vs Klitschko -kampen på Facebook.

Se Även: