Piers Morgan avslöjar chockerande sanning bakom det där sjukhusfotoet

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Piers Morgan har avslöjat sanningen bakom den chockerande bilden av honom på sjukhuset.



Sent i förra veckan twittrade den kontroversiella Good Morning Britain-värden till ett foto av honom på sjukhuset, med rör i näsan när han tog på sig ett halvleende.



Det visar sig dock att detta foto inte släpptes som förväntat, eftersom Piers avslöjade att han inte hade en aning om att han ens hade tagit bilden förrän tusentals människor skickade oroliga meddelanden till honom.



Programledaren gjorde några tester på sjukhuset och valde ett lugnande läkemedel som det visade sig att han slog i sex.

Susanna log genom Piers & apos; berättelse (Bild: ITV)

Han berättade en lång historia om bildens ursprung (Bild: ITV)



vem vinner storebror 2014

Han sa: ' Jag har det här som stör mig - magsrelaterat - så till slut gick jag och lät göra alla dessa tester och en av dem är när de stoppar ner det här stora röret i halsen ...

'De ger dig valet, & apos; Vill du bara ha lite spray och gå på det med det här som fastnat i halsen ... eller vill du ha lugnande medel? & Apos;'



Under hela den här diskussionen gjorde Piers ett mycket otrevligt skämt om att Richard Arnold tyckte att han hade något 'fastnat i halsen' som ett enkelt alternativ, innan han fortsatte sin historia.

Piers fortsatte: 'Jag sa, & apos; Vad skulle ni alla göra? & Apos; och läkarna och sjuksköterskorna sa att du måste ha lugnande medel, 20 procent klarar sig utan det och de käkar och käkar och allt det där och det är hemskt.

Den ökända bilden av Piers på sjukhuset (Bild: Piers Morgan/Instagram)

'Jag hade lugnande och du ska hålla dig vaken medan det händer, du är lite medveten om det, men nästa sak jag vet vaknade jag i återhämtning - det är över, gjort, kom inte ihåg något .

'Jag hade min telefon på mig och i grunden på den bilden är jag fortfarande halvt bedövad men min telefon var nära mig och de lämnade alla rummet för att lämna mig till det, jag fick telefonen och jag hade ingen aning om att jag hade gjort detta...

'Jag lade upp bilden, jag pratade sedan lite med konsulten som jag inte alls minns, så då får jag gå hem i en hytt, gå hem, sova i två eller tre timmar.

'Jag vaknar och det är som tusen meddelanden som säger' Vad har hänt? Är du okej? Och jag tänkte, & apos; Vad har jag gjort? & Apos;

pdc walk-on tjejer

Piers kunde inte tro när han tittade tillbaka på sin telefon (Bild: ITV)

Susanna Reid, hans presentationspartner, fnissade när han berättade sin historia och skojade om hur förvånade människor skulle bli när en sådan bild dyker upp på sina telefoner.

Good Morning Britain sänds vardagar klockan 6 på ITV.

Se Även: