PG Tips ger ut 100 000 gratis lådor tepåsar i juni - få din kupong

Pg -Tips

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi säger aldrig nej till en gratis kopp!(Bild: Reuters)



PG Tips kommer att dela ut tusentals gratis förpackningar med te under de närmaste dagarna som en del av en ny kampanj för att bekämpa ensamhet.



Temärket uppmanar nationen att träffas - oavsett om det är med vänner, familj eller grannar för att dela en bryggning.



Från den 8 juni kommer det att ge bort 8 miljoner tepåsar som en del av ett större uppdrag att tillhandahålla tillräckligt med gratis te för varje person i Storbritannien - det är 55 miljoner tepåsar - i slutet av 2019.

Det fria teet kommer dock med en liten fångst: det måste användas för att föra människor ihop.

Oavsett om det här är genom en liten sammankomst, en eftermiddagste eller bara en hakning, eller uppmanar människor och samhällen över hela landet att träffas över en kopp.



Allt du behöver göra är att gå till PG tips webbplats och lova att dela ett brygg med någon för att samla ditt paket med 80.

Det uppmanar nationen att gå samman



Du kan sedan ladda ner din gratis kupong och gå till någon större stormarknad för att lösa in din låda med original 80 -talet.

'Idag bygger vi på det genom att tillkännage vårt löfte att hjälpa till att ta itu med en av landets växande frågor: ensamhet och isolering', förklarade Fiachra Moloney, marknadsdirektör för PG -tips.

'Att ge tillräckligt med te till alla i landet är bara det första steget, och även om vi vet att det inte kommer att sluta ensamheten över en natt, hoppas vi att vi kan uppmuntra människor att träffas genom att bara dela en kopp te med familj och vänner.

'Te är en del av vardagen i Storbritannien, men genom att gå det steget längre - och lovar att dela en kopp med dem omkring dig - hoppas vi kunna bidra till att minska antalet människor som kan känna sig ensamma i hela landet.'

Läs mer

Topppengar
Morrisons säljer påskägg för 25p Avlöningsdag bekräftad KFC öppnar åter 100-tal butiker för leverans Supermarkets leveransrätt förklaras

Se Även: