Paul Young fortsätter denna morgon trots att kocken Gino D'Acampo fängslades för att ha brutit in i hans hus

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Paul Young och Gino D & apos; Acampo är inte exakt de bästa vännerna med den senare som suttit två år i fängelse för att ha brutit mot rockerns hus.



Men det verkar som att den lilla frågan om gitarrer och platinaskivan Gino, 42, som kostade 4 000 pund, stal från Pauls hem i London 1998 är allt förflutet nu, med Wherever I Lay My Hat -sångaren som med glädje dök upp på This Morning igår .



Italienska Gino - som är ITV -showens bosatta kock - var bara en 21 -årig servitör när han bröt sig in i Pauls hus.



Han fastnade när hans DNA upptäcktes på en cigarettrumpa utanför stjärnans sovrumsdörr och dömdes till två års fängelse under hans riktiga namn, Gennaro.

Paul Young fortsätter This Morning även om kocken Gino D & apos; Acampo gjorde inbrott i hans hus (Bild: ITV)

Paul Young blev inbruten av Gino 1998 (Bild: ITV)



Läs mer

Mer denna morgon
Hero Grenfell brandman Tittarna tårar över barns misshandlingsberättelse Love Island star & apos; s dubbelgångare mamma Människans skräckprövning för gayterapi

Situationen kom först fram när Gino gick in - och vann - I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here 2009, och Paul avslöjade senare att Celebrity Juice -stjärnan hade ringt honom för att be om ursäkt.



'Jag håller det inte emot honom. Han sa att det var dåligt och han bad om ursäkt, och jag fick tillbaka det mesta, säger den 62-åriga sångaren.

'Kanske behövde han handleden slå och det fick han. Han sa att han befann sig på en hemsk plats vid den tiden och ville vända sitt liv. '

Gino är ITV -showens bosatta kock (Bild: ITV)

Han gillar att flytta gränserna (Bild: Rex)

Och när Ginos stjärnmakt växte, bestämde sig Paul för att inte lämna honom och bad bara om en inbjudan till hans restaurang.

'Jag tar det med en nypa salt verkligen. Du måste ha ett sinne för humor. Han ville träffas för att be om ursäkt. Jag tyckte att det var trevligt, sedan gick han in på I & apos; m A Celebrity och jag tänkte, & apos; Ah, nu vet jag varför & apos; han sa.

'Jag bestämde mig för att göra det gentlemanly och inte säga något. Jag sa precis, & apos; jag hoppas att jag får en inbjudan till din nya restaurang. & Apos; Jag vet inte om han har en restaurang, men om han har och han inte har bjudit in mig så slipper jag. Han och jag borde göra något dumt som att samarbeta om en show eller bok. '

I & apos; a A Celebrity 2009: Gino D & apos; Acampo (Bild: ITV)

Gino vann I & apos; m A Celeb 2009

Tyvärr fick männen inte krama ut det på tisdagen då Gino var borta från studion.

Men den kulinariska trollkarlen har tidigare öppnat upp om händelsen och insisterade på att han lärt sig sin läxa på den hårda vägen.

Hemligheten med att göra ett misstag är inte att ångra det, eller ångra det till en viss tid, utan att lära av det. När du väl har lärt dig misstaget du gjorde garanterar jag att du inte vill gå tillbaka till att göra samma misstag, sa han till Northern Echo.

Fortsätt med ditt liv och lär dig att bli en bättre man och det är så jag lever mitt liv. '

Se Även: