Paddy Pimblett bröt ihop i tårar backstage efter känslomässig UFC-seger

BRA

Ditt Horoskop För Imorgon

Paddy Pimblett bröt samman i tårar efter att ha gjort en hjärtskärande hyllning till sin bortgångne vän vid UFC London.



Pimblett har blivit en inspirerande stjärna för många när hans UFC-uppgång fortsätter och vann sin tredje match i rad på Londons O2-arena förra månaden med en inlämning i andra omgången av Jordan Leavitt. Strax efter sin seger höll Pimblett ett känslosamt tal som tillägnade sitt framträdande till en av sina bästa vänner Ricky som hade tagit sitt liv bara några dagar före vinsten.



Talet var enormt kraftfullt då han uppmuntrade män att säga ifrån och uttrycka sina känslor i ett uppmuntrande samtal. Han lämnade oktagonen i tårar efter segern med Liverpools You'll Never Walk Alone som ringde runt på arenan som stöd. I sin senaste YouTube-video avslöjade Pimblett ögonblicket han kom backstage efter sin vinst samtidigt som han brast i tårar igen.



Pimblett kan ses krama ett antal personer från sitt team under hans exit, innan den sista kramen ser honom brista i gråt när känslorna från dagen kommer ikapp honom. Det är ett dystert ögonblick i videon, där Pimblett senare framför en annan modig vädjan i omklädningsrummet, där han sa: 'Det finns inga riktiga ord som kan beskriva det.

'Han var en av de lyckligaste barnen du någonsin kommer att träffa, Slick Rick. Han var partiets liv och själ. Sådana människor tror att de inte kan prata med andra människor. De tänker 'åh, han kommer att tycka att jag är lite elak om jag pratar med honom och säger det till honom.' Jag har varit tvungen att göra det. Folk ser upp till mig och tror att jag är den starkaste personen på jorden eftersom jag går i buren och slåss med människor när striden är här uppe.

'Folk förstår inte vad som händer, du kan se ut som den lyckligaste personen i världen från utsidan, men här inne kanske du kämpar. Folk måste prata mer, folk måste bryta detta stigmat av mäns mentala hälsa. Prata , lätta samvetet.'



Vem tycker du att Paddy Pimblett ska slåss härnäst i UFC? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

Pimblett visade en mer uttrycksfull och känslomässig sida på kvällen i jämförelse med sin vanliga fräcka och komiska personlighet, som tilltalade stora publiker runt om i världen och blev viral. Hans virala intervju har också enligt uppgift sett en ökning med 22 procent av män som rapporterar sina psykiska problem efter hans otroliga UFC tal efter kampen.



Liverpudlian har sedan dess avslöjat att han har blivit kontaktad av över 100 välgörenhetsorganisationer för mental hälsa om att bli ambassadör sedan segern. 'Jag har blivit ombedd att vara ambassadör för över 100 välgörenhetsorganisationer, bokstavligen,' sa Pimblett till reportrar. 'Jag önskar att jag kunde göra det för varenda en av dem, det gör jag verkligen.

'Jag ska istället få min egen välgörenhetsorganisation för mental hälsa sorterad, som kommer att inrättas inom de närmaste månaderna. Jag vill bara hjälpa människor. Det är trevligt att vara trevlig. Många människor i den position som jag är tro inte på det som bara är galet för mig.”

Se Även: