Paddy McGuinness vill att Peter Kay ska hjälpa honom att komma ihåg att filma Phoenix Nights

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Paddy McGuinness har erkänt att han kommer att behöva ringa kompis Peter Kay för att få hjälp att fylla i luckorna för vissa delar av hans kommande självbiografi.



Den tidigare Take Me Out -värden delade med sig av att han 'inte kan komma ihåg mycket' från sina dagar med att filma tv -programmet Phoenix Nights med sin andra lustiga på grund av hans vilda fest.



Han sa att paret hade för roligt när de filmade fanfavoriten, som också producerade spin-off-serien Max And Paddy’s Road To Nowhere.



ser numret 911

Den tidigare datingshowen Take Me Out erkände: 'För tjugo år sedan hade jag så roligt att jag verkligen inte kommer ihåg mycket om det.

Paddy McGuinness och Peter Kay i kult -tv -serien Phoenix Nights

'Förhoppningsvis så kommer det att jogga i mitt minne.'



En del av hans liv som han inte hade några problem med att komma ihåg är att tacka nej till en del i Storbritanniens största tvål för över ett decennium sedan.

Paddy sa: Jag erbjöds Coronation Street för cirka 10 eller 15 år sedan.



Paddy och Peter medverkade också i spin-off Max And Paddy’s Road To Nowhere

Det var en stor del och en karaktär som fanns i den länge, länge - jag säger inte vilken.

'Då tänkte jag:' Det är ett fast jobb och alla vet det. 'Men min agent sa:' Gör inte det '.'

ruby och sean eastenders

Trebarnspappan fortsatte: ”På den tiden var det riktigt svårt att få jobb utanför tvålar.

'Jag måste säga att det är ett av de bästa råden jag någonsin har fått eftersom jag sitter här nu och allt är trevligt.'

Paddy som Dougie i Coronation Street

Men Paddy, som är gift med den tidigare skönhetsdrottningen Christine McGuinness, hamnade fortfarande i showen år senare, 2015, och spelade överlevnadsexperten Dougie Ryan.

Han avslöjade: 'För ett par år sedan satte jag mig ner med någon på ITV och sa,' Om jag kan utveckla karaktären och ha en hand att skriva den, kommer jag att göra det. & Apos;

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Förbannelsen över de fräcka tjejerna Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

'Vi kom överens om en karaktär som heter Dougie. Han var i den i en vecka. Jag gillade det eftersom jag kunde ha kul med det. '

gamla premieobligationer avlidit

Och stjärnan utesluter inte en återkomst en dag och säger: 'Jag älskade det absolut. Jag älskar den karaktären och om något kom igen skulle jag definitivt titta på den. Kanske igen som en kort tid. '

Se Även: