OnePlus 7T och 7T Pro Storbritannien pris och släppdatum avslöjades - och fansen har inte lång tid att vänta

Oneplus

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



OnePlus har meddelat att de senaste telefonerna, OnePlus 7T och 7T Pro, kommer till Storbritannien den 17 oktober.



Båda smartphones har företagets signatur 90 Hz Fluid Display, som uppdateras 90 gånger per sekund - 50% mer än de flesta telefoner - vilket resulterar i en 'snabb och smidig' upplevelse.



7T: s 6,5-tums skärm sträcker sig ända till telefonens kanter, och det finns ett nytt 20: 9-bildförhållande, vilket skapar en mer filmisk effekt när du tittar på videor.

'Vattendropp' -hacken högst upp på skärmen har också minskats.

Den har HDR10+ -stöd för djupare svarta och ljusare vita och en högsta ljusstyrka på 1000 nits, vilket betyder att bilden är klar och levande även i direkt solljus.



OnePlus 7T i glaciärblått

Enheten har en matt glasstomme och finns i två nya färger - 'frostat silver' och 'glaciärblått'.



Samtidigt ser OnePlus 7T Pro identisk ut med OnePlus 7 Pro, som lanserades tidigare i år, med en 6,7-tums skärm och kommer i 'disblått'.

Till skillnad från 7T finns det inget behov av ett hack, på grund av popup-selfiekameran som dyker upp från toppen av enheten vid behov.

Båda telefonerna har en bakre kamera med trippelobjektiv. I fallet om 7T är detta inneslutet i en polerad cirkulär modul på enhetens baksida, medan 7T Pro har en traditionell vertikal inställning.

Det primära objektivet på båda kamerorna är dock en 48 megapixel Sony-sensor med f/1,6 bländare och optisk bildstabilisering.

denise van outen eddie boxshall

Pris och var man kan köpa

OnePlus 7T levereras med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme och kostnader £ 549. 7T Pro levereras med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme och kostnader £ 699.

De finns att förbeställa på Amazon Storbritannien och Tre Storbritannien, och kommer att säljas kl OnePlus.com , Amazon Storbritannien, John Lewis och partners och Tre Storbritannien den 17 oktober.

OnePlus 7T Pro i disblått

Kamera

Båda telefonerna har också ett 16MP ultrabredt objektiv och ett teleobjektiv för långdistansfotografering-även om 7T är ett 12MP-objektiv med 2x optisk zoom, och 7T Pro's är en 8MP-sensor med 3x optisk zoom.

Bland de olika kameralägen uppmuntrar det nya makroläget användarna att komma nära ett fokusavstånd på 2,5 cm för att fånga detaljerna i blommor eller smycken.

Det finns också ett Nightscae -läge som kombinerar bilder från flera ramar med varierande exponeringar för att skapa ett bredare dynamiskt omfång.

Användare kan också filma omväxlande mellan alla tre objektiv.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Båda telefonerna har ett Qualcomm Snapdragon 855+ -chip, vilket gör grafik 15% snabbare än standard 855 -chip, enligt OnePlus.

Pro har ett något större batteri, men båda har OnePlus snabbladdningsteknik, känd som Warp Charge, som laddar batteriet till 70% på bara en halvtimme.

drottningens hederslista 2019

De kommer förinstallerade OnePlus OxygenOS 10.0 -programvara, baserad på Android 10, komplett med alla Googles kärnappar och tjänster. Ingen av telefonerna stöder 5G.

McLaren Edition

OnePlus kommer också med en 'McLaren Edition' -version av OnePlus 7T Pro, som är svart med papayaorange funktioner, som man ser på den nuvarande McLaren Racing Formula 1 -bilen.

OnePlus 7T Pro McLaren -utgåvan kommer med 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme och kostar 799 £, vilket gör den till den dyraste OnePlus -telefonen hittills.

Den kommer att finnas tillgänglig på Amazon UK och OnePlus.com från 5 november.

Se Även: