Nigel Havers avslöjar att han har gått med i Mile High Club med alla TRE av hans fruar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hans smidiga och suave sexappeal har gjort Nigel Havers till perfekt gjutning som charmare och kramar under hela sin karriär.



Men Chariots of Fire-stjärnan insisterar på att hans liv utanför skärmen har varit lika rasande som allt som manusförfattare drömt om.



2006 sa han rakt ut: Kvinnor har gett mig några av de mest underbara och några av de svåraste stunderna i mitt liv.



Och nu har den 65-årige skådespelaren blottat allt och avslöjat hur hans kärlek till damerna gav honom hans största toppar-men också hamnade i en självmordsbenägenhet.

Nigel, som har medverkat i TV -klassiker som Don't Wait Up och Coronation Street, säger att han har gått med i Mile High Club med alla sina tre fruar.

Nigel Havers i & apos; Upstairs Downstairs & apos; (Bild: Rex -funktioner)



Nigel Havers och Carolyn (Bild: Rex -funktioner)

eglantine-flore aguilar

Och som 15 -åring förlorade han sin oskuld till skådespelerskan Susie Blake på en strand i Broadstairs, Kent.



När han minns hur han gick till dramaskolan som tonåring med glimten i ögat, säger Nigel: Förhållandet var lysande till min fördel. Det blev 15-1 med tjejer. När jag gick genom ytterdörren log jag. Tjejerna var fantastiska. De var det roligaste.

Jag bodde ensam från 13 som mina föräldrar hade en lägenhet de inte använde, så jag bodde där och tränade om jag lagade middag för tjejer, framgångsgraden var 100%... din framgång med att bli mycket nära vänner.

Jag bodde på toppen och det var som, 'Kom upp här älskling'. Det var inte otäckt. De älskade det.

Nigel Havers om livsberättelser (Bild: ITV)

En ung Nigel Havers (Bild: Rex -funktioner)

'Det var en söndagsmorgon och det var en bit av lägenheten som inte gick, eftersom det var mina föräldrars sovrum, men jag ignorerade det länge. Jag vet inte hur många som var i den sängen. Det var ganska många tror jag. Ungefär tre eller fyra.

De låg i samma säng med mig ... Jag menar att vi var väldigt trötta! Jag var utmattad och det var många människor i lägenheten. Det var en lördagskväll som vi hade med alla tjejerna från dramaskolan.

Trots att han är stolt över sin framgång med damerna kommer Nigel inte att sätta ett nummer på hans erövringar.

Om jag hade ett kilo för varje kvinna som jag hade lagt mig med hade jag 1,50 pund, skojar han.

Nigel Havers i I & apos; m A Celeb (Bild: ITV)

Nigel Havers och Tony Britton spelar de två Dr Latimers med Dinah Sheridan som Mrs Latimer Senior (Bild: BBC)

Jag skulle inte vilja förse dig med ett nummer. Jag vet inte. 60-talet var en frisinnad tid. Jag trodde aldrig att jag hade denna magnetiska dragningskraft till kvinnor. Jag fick min tårta och åt den samtidigt. Det är inte så illa som det låter.

När han talade till Piers Morgan om Life Stories, fick Nigel också frågan om han någonsin hade gått med i Mile High Club och svarade: Ja. Det var med min fru ... alla mina fruar. Det var i första klass.

Jag kan lugnt säga att jag har gjort det på långa resor.

Nigel gifte sig med sin första fru Carolyn Cox, som han träffade på teatern 1974, 22 år gammal. De fick en dotter, Katherine.

I sin självbiografi 2006, Playing With Fire, sa Nigel om henne: Hon hade de längsta, vackraste benen på denna sida av Hollywood och sömniga, sexiga ögon.

'Hon var fem år äldre än jag och rolig och varm. Jag blev slagen.

De var tillsammans mer än ett decennium - tills Nigels svängande öga tog över honom. Han hade också en nära vänskap med prinsessan Diana på 80 -talet - men insisterar på att de aldrig var intima.

Han sa: Det var ganska charmigt. Jag gjorde en god kopp te och hon skulle säga att livet var svårt. Det var underbart. Hon ville gärna ha ett samtal. Hon gillade att säga hej och fråga vad jag höll på med. Jag var inte kär i henne men jag älskade henne.

Nigel Havers och Georgiana Bronfman (Bild: Getty)

1987 blev Nigel ett känt namn som spelade en 30 -årig cad i hitserien The Charmer.

Men rollen satte också hans image i sten, eftersom hans äktenskap med Carolyn i verkligheten gick sönder och han började en affär med Polly Williams, som han gifte sig 1989.

Han medger att när han träffade rubrikerna över affären blev livet nästan för mycket för honom.

Nigel säger: Jag gick till en psykiatrisk avdelning på ett sjukhus men efter några dagar gick jag för att någon uppenbarligen hade talat (till pressen). Jag blev pladask förälskad i Polly.

betydelsen av 911-nummer

Nigel Havers i Coronation Street (Bild: ITV)

Hon var den underbaraste kvinnan. Jag vet inte vad folk gör men jag vet att jag aldrig kommer att gå igenom det igen. Jag ville ha dem båda.

'Är det inte hemskt att säga? Jag berättade för min fru en kväll vad som hände. Det kom bara på topp. Det gick inte bra. Hon visste eftersom hon ringde mig en natt när jag var utomlands och fick veta att fru och fru Havers inte var i deras rum.

Jag sa till henne: 'Jag är ledsen. Jag måste gå. Jag är kär i någon annan ’.

På frågan om han kände sig självmordsbenägen just nu säger han: Japp. Det var sant. Det var antingen upprörande Carolyn eller upprörande Polly.

Nigel Havers och Ben Cross i eldsvagnar (Bild: Rex -funktioner)

Det (självmord) fanns i ekvationen. Det är ett mörkt ögonblick och jag har aldrig riktigt tänkt på det. Jag har faktiskt aldrig pratat om detta. När du är så har du ingen annanstans att gå och kan inte prata om det. Så jag var i ett hörn men helt av mitt eget skapande.

Jag hade ingen plan men jag trodde att det skulle vara en lättnad, japp.

Med hjälp av producenten och agenten Michael Whitehall ryckte Nigel undan sin förtvivlan.

Trots splittringen och han gifte sig med Polly förblev han och Carolyn nära och hon förlåtade honom före hennes död i lunginflammation 2011.

Nigel Havers med fru nummer två, Polly (Bild: NEWSAMpix)

Nigel säger: Vi pratade jävligt mycket. Det var inte en vecka då jag inte ringde henne, hela mitt liv. Hon var väldigt viktig för mig. Hon var en fantastisk person.

Tragiskt nog förlorade Nigel Polly 2004, efter en femårig kamp med äggstockscancer. Tre år senare gifte han sig med Georgiana Bronfman, ex-frun till den kanadensiska miljonären Edgar Bronfman. De är fortfarande tillsammans.

På frågan om han någonsin haft problem med trohet säger Nigel: Jag har nog. Men inte nu. Jag kunde inte motstå dessa underbara kvinnor och jag tyckte inte att det var en stor grej.

'Det är bra att jag inte är stygg nu. Jag var så busig som jag kunde komma undan, vilket är ganska styggt. Jag hade tiden i mitt liv, det var så roligt.

Fiona Fullerton skådespelerska med Nigel Havers (Bild: NEWSAMpix)

Jag låter som David Niven. Det är vad det var. Du lever bara en gång.

Fortfarande charmören har Nigel samma 30in midja som han hade som pojke. Han säger att bara att äta en måltid om dagen hjälper till att hålla vikten och han dricker vodka och slank tonic när han festar.

Hans nästa roll kommer att vara i ITV -komedin Benidorm - och han kommer inte att spela sin vanliga typ av kvinna.

Nigel säger: Jag spelar tandläkare med de två homosexuella frisörerna. Jag beskriver mig själv som en brevlådeskådespelare, vilket innebär att jag väntar på att manuset ska komma genom brevlådan och nio gånger av 10 gör jag det. Du blir kort om du säger 'jag vill verkligen göra det här' och det kommer inte. Jag har betingat mig själv att aldrig ha stora ambitioner och vara brevlådeskådespelare.

Men han tillägger: Jag skulle vilja bli ihågkommen som en bra skådespelare. Jag gillar att göra det jag gör och jag gillar att underhålla, verkligen. Det är mitt jobb.

  • Piers Morgan's Life Stories: Nigel Havers är på ITV1 på fredag ​​kl 21.00.

Se Även: