Nigel Farage tackade nej till I'm A Celebrity för att 'få Brexit gjort' men funderar på att vända

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nigel Farage har erkänt att han kontaktades av I & apos; m A Celebrity - men tackade nej till djungeln så att han kunde 'få Brexit gjort'.



Brexitpartiets ledare var upprörd över vad han planerar att göra med sitt liv efter att Storbritannien lämnar Europeiska unionen på Today's This Morning.



När programledaren Phillip Schofied föreslog att jag är en kändis, sa Farage: 'Tja, du vet aldrig! ... jag vet inte. Djungeln har varit efter mig ett par gånger, de har. '



Om han blev frestad sa han: Nej, för Brexit -saken var inte klar och jag trodde att jag måste hålla mig. Det är gjort nu.

Nigel Farage hade kanske gått in i I & apos; a A Celebrity -djungeln om det inte var för Brexit (Bild: ITV)

Phillip pressade på för Nigel att engagera sig i ett reality -tv -program (Bild: ITV)



När Holly Willoughby skämtade några människor som skulle rösta på honom, svarade Nigel: 'Jag skulle göra alla blommor & apos; rättegång finns.

'Eftersom problemet med att ha en åsikt är, medan vissa människor älskar dig, gör det inte mycket.'



Driva för ett svar på vad han planerar att göra nästa, frågade Phillip om han skulle göra Strictly Come Dancing eller hans egen show, Dancing on Ice.

Nigel erkände att han skulle göra varje rättegång (Bild: ITV)

(Bild: ITV)

'Det gör jag absolut inte', sa Nigel. 'Vi får se vad livet ger. Jag var en gång ganska normal.

”Jag var en gång ganska normal, jag hade en ung familj. Jag engagerade mig i politik, det här var min orsak.

'Jag kommer bara att spendera lite tid efter den 1 februari bara för att reflektera över att ett stort kapitel i mitt liv är över. Jag tar mig tid. '

Intervjun avslutades med att I & apos; m A Celebrity -musiken spelades i studion.

Nigel vet inte vad hans framtid innebär (Bild: ITV)

Om hur det känns att Brexit äntligen händer erkände Farage: 'Otroligt. Jag har kämpat för detta i 27 år. Och under mycket av den tiden, en ganska ensam resa. Jag trodde faktiskt att jag kan bli skyddshelgon för förlorade orsaker.

Och plötsligt, som du säger, är vi nio dagar borta från något som är ett viktigt ögonblick i vårt lands historia. Jag är faktiskt personligen väldigt upphetsad över det.

”Jag är också glad att den splittring vi har sett under de senaste tre och ett halvt åren faktiskt börjar läka. Vi börjar hitta många människor som hellre vill att vi blir kvar, säger nu: ”Vet du vad, det händer, låt oss försöka göra det framgångsrikt.” Jag tror att vi är på väg mot en bättre plats. '

Nigel lade fram sina argument för att fira Brexit (Bild: ITV)

Phillip ifrågasatte om firandet av utträde ur EU den 31 januari var att 'gnugga människors näsor i det'.

Farage sa: ”Oavsett om du gillar det eller inte, händer detta. Efter 47 år med något som kallas ett ekonomiskt samhälle och Europeiska unionen beslutar vi att bli en självständig nation.

'Jag tror att de allra flesta människor tror att vi gör det, låt oss göra det framgångsrikt'.

*Denna morgon sänds vardagar på ITV klockan 10

Se Även: