NHS -sjuksköterska säger att ID sparar henne £ 100 i månaden - även i butiker som 'inte tar dem'

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Mamma till två Vicky säger att varje krona hjälper!(Bild: Vicky Riddle Vogo / NEWSAMPix)



En mamma-till-två och heltidssköterska har avslöjat sina insiderhemligheter som sparar henne mer än 1 000 pund per år.



Gemenskapens barnsjuksköterska Vicky Riddle sa att hon sparar 100 pund i månaden genom att använda sitt NHS ID -kort - även i butiker som inte officiellt erbjuder rabatter.



'Jag arbetar för NHS och frågar alltid i kassan om återförsäljaren erbjuder rabatt för vårdpersonal,' förklarade Vicky.

'Jag blev så glad när Starbucks introducerade 10% rabatt förra året! Jag är gift med två unga pojkar så jag försöker alltid spara pengar, skrev hon i ett blogginlägg.

rebekah vardy peter andre

'För det mesta är den officiella raden' nej, förlåt att vi inte gör några rabatter ', men många av butikerna är faktiskt franchise - vilket betyder att det är den enskilda chefen för outletens diskretion. Ofta kommer du att tycka att de ger dig 10% rabatt bara för att de kan. '



Men det finns några återförsäljare och restauranger som kommer att erbjuda en NHS -rabatt som standard - till exempel Harvester, EE och Vision Express ( se en fullständig lista över dem här ).

Starbucks meddelade nyligen att det skulle ge alla NHS -arbetare 10% rabatt (Bild: Vicky Riddle Vogo / NEWSAMPix)



'Min man är i Royal Marines, men när han nyligen återvände hem gick vi för en familjemåltid till våra lokala Nando's där jag fick 10% rabatt.

”Vi hade en underbar måltid och pojkarna åt hela sin middag. Jag får också 20% rabatt på Frankie och Benny i stan bara genom att visa mitt ID - så var inte blyg och fråga alltid!

fa cup finalkanal

'Ett nytt studsmattcenter öppnade nyligen också nära vårt hem i Doncaster som heter FlipOut. Du får rabatt på inträde och mat. Det är annorlunda än andra studsmattparker och mina barn älskade det! Vi sparade ytterligare £ 4 där vid vårt senaste besök. '

Att vara gift med två unga pojkar har lärt Vicky att varje krona räknas - och så överraskande är det inte hennes enda pengarbesparande trick.

'Registrera dig för nyhetsbrev för återförsäljare - du kan få fantastiska rabatter', sa hon.

'Jag har registrerat mig i ett antal butiker via e -post och får kuponger och kuponger via posten. Jag handlar främst på Matalan och H&M och de skickar rabattkuponger ofta - idag fick jag en som erbjuder 10% rabatt online eller i butik på H&M.

betydelsen av siffran 45

Hon säger att lojalitetskort också är en no -brainer - eftersom du kan stapla ihop belöningarna för att använda när du behöver dem som mest.

'Få en Nektarkort - du kan samla poäng på eBay, LNER -tåg och till och med på BP -bensinstationer. Jag löser in mina poäng på Sainsbury och får pengar från min familjens mataffär.

the eagles tour uk 2014

'Du får också fem poäng till din Morrisons More -kort för varje liter bensin du köper - vilket innebär att jag då och då får en kupong på 5 £ och andra kuponger i posten.

Ett ögonblick av Vickys besparingar! (Bild: Vicky Riddle Vogo / NEWSAMPix)

'Detsamma gäller Co-op som erbjuder 5% cashback på din butik. Jag använder alltid lojalitetskort eftersom beloppet du sparar bygger upp långsamt över tiden. Jag älskar Boots -kortet som ger dig fyra poäng för varje pund. Jag försöker mitt bästa för att spara och använder pengarna för att gå av på julen när jag handlar presenter. '

När det gäller stormarknader sa Vicky att hon alltid är öppen för att ta det märkta kontra märket - och några av resultaten har varit imponerande.

'Stormarknadsmässigt går jag främst till Asda och kommer ibland att komma in i Morrisons. Jag är alltid öppen för att testa butikerna & apos; & apos; egna märken & apos; - och några av dem har varit en riktig ögonöppnare.

'Jag köpte nyligen en 450g ask Asda's egna cornflakes för bara 77p, medan en 450g ask Kellogg kostar £ 1.89!

'Jag har också registrerat mig på Islands e -postlista och de har skickat pengar till mig med kuponger och kupongkoder online för hemleverans. De erbjöd nyligen £ 5 rabatt online när du spenderar £ 40 eller mer så jag lyckades rädda mig en femman.

Det bästa rådet Vicky har är att alltid fråga om återförsäljaren erbjuder rabatt. Om du arbetar för NHS, kom ihåg att kontrollera om de har några erbjudanden för NHS -personal också.

red light district Storbritannien

”Du skulle bli förvånad över hur många butiker som erbjuder rabatter - ibland är detaljhandelspersonalen själva inte medvetna om dem.

'Sports Direct och USC ger gärna NHS -rabatter, men de har inte knappen på kassorna. Om du påminner dem kommer de att göra rabatten antingen som student eller tvinga rabatt. '

Läs mer

Superspararnas hemligheter
Jag betalade bara 29 p för en hummermiddag Tonåring sänker mammas shoppingräkning till hälften Hur man skapar ett eget gym GRATIS Hur man gör lösa växlar till £ 600

Se Även: