Nya trick: James Bolam återvänder som John Jack Salfords spöke

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lag: Bolam med Alun, Amanda och Dennis(Bild: BBC)



Förbered dig på några spökfulla scener i polisdrama New Tricks ... James Bolam återvänder som John Jack Salfords spöke.



78-åringen dyker upp i Amanda Redmans sista avsnitt av serien för att erbjuda sin karaktär Det Supt Sandra Pullman råd när hon funderar över ett erbjudande om en ny utredarjobb som innebär att resa runt i världen.



När hon sitter på sitt kontor och funderar på att sluta med The Uolved Crime and Open Case Squad, verkar Jacks spöke säga till henne: Du kan inte stanna här för alltid.

Leende Sandra svarar: Jag hör hemma här Jack. Men hennes före detta kollegas spöke säger till henne: Du är rädd för att gå. Du är bekväm, bli aldrig bekväm. De kommer att bli bra, även Jerry.

lans promenad nettoförmögenhet

Vad är alternativet, stanna här tills du får pension?



Du kommer att ta jobbet Sandra, det vet vi båda, så låt oss inte gissa oss själva. Tittarna kommer att ta reda på nästa vecka om hon accepterar det nya inlägget, men Amanda har skrivits ur dramat efter att ha slutat med serien som också spelar Dennis Waterman och Alun Armstrong.

56-åringen ansluter sig till Bolam, som lämnade 2012 när Jack dog av en dödlig sjukdom. Det antas att han gick med på att återvända när han blev ombedd att ge Amanda den perfekta sändningen. En showkälla sa: Den ursprungliga serien på New Tricks blev stora vänner och därför tvekade han inte att återvända.



Amanda berättade förra månaden hur hon inte kunde sluta gråta under sina sista filmdagar när hon böjde sig efter 10 år. Skådespelerskan kämpade för att hålla sina känslor i schack när hon fotograferade sina utgångsscener för BBC1 -showen, som drar in mer än sju miljoner tittare varje tisdag.

Amanda sa: Jag har älskat att vara med i New Tricks men nu filmar vi 10 avsnitt och det är för långt för mig.

Du kan inte passa in i annat arbete eftersom det bara inte finns tillräckligt med tid. Det är bra att utmana dig själv för annars stagnerar du och jag vill göra så mycket mer.

Amanda avslöjade att det fanns några magkänsliga scener i hennes sista avsnitt-nästa månad-men producenter skickade dem smart till hennes näst sista dag.

bradford city brand man i brand

Hon tillade: Annars hade jag varit i bitar. Mina sista scener var faktiskt väldigt procedurella, tekniska och ordrika.

Men när jag höll på att slå in märkte jag att all produktionspersonal plötsligt var i studion vilket var väldigt känslosamt för mig.

När vi slutade hölls tal från olika personer, inklusive Dennis Waterman. Det var ett mycket tårfyllt adjö till en föreställning som jag har älskat att vara en del av.

Amandas roll ersätts av en ny kvinnlig karaktär i laget, som spelas av Tamzin Outhwaite.

När det gäller Bolam kan han kanske gå och provspela för Spooks ...

Top telly ghouls

Coronation Street: Vera Duckworth dog 2008 men dök tillbaka som ett spöke 2010 när det var hennes fästman Jacks tur att träffa sin tillverkare.

Dallas: Bobby Ewing, vänster, dödades 1985 men chefer insåg att de hade gjort ett stort misstag. Ett år senare dök han upp från duschen - och allt hade varit en dröm!

Grannar: Todd Lander återvände efter hans död 1992 för att berätta för den gravida flickvännen Phoebe att hon skulle ha en tjej ... vilket hon gjorde.

Monarch of the Glen: Richard Briers laird dödades i serie tre men hade en spöklik återkomst fyra serier för att välsigna sin frus nya kärlek.

vad betyder 420 andligt

Se Även: