Mitt 'missbrukshelvete' med Justin Lee Collins: Ex-flickvän säger till domstolen att TV-komikern slog henne och spottade på henne

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Förnekar anklagelser: Justin Lee Collins lämnar St Albans Crown Court(Bild: Rex)



Tv -stjärnan Justin Lee Collins sammanställde en grubby dokumentation om sin flickväns sexuella erövringar som en del av en skrämmande kampanj för våld i hemmet, hörde en domstol idag.



Serien, 38, sägs ha skrämt Anna Larke till att ge honom elaka blås-för-slag-detaljer om alla hon hade legat med eller varit intim med.



Han ska också ha slagit henne, spottat på henne, tvingat henne att sova inför honom och utsatt henne för elaka verbala attacker.

Anna hävdar att han till och med hotade med att döda henne och sedan begå självmord.

I en inspelad polisintervju som spelades för juryn den första dagen i Collins trakasserierättegång idag, sa hon: Han ville ha en fullständig sexuell historia av mig.



'Han ville ha alla detaljer och ville skriva ner allt i denna Pukka Pad.

Han ville veta varenda person jag hade legat med eller haft ett möte med. Han sa att det var för tydlighetens skull så att han kunde ta tag i mitt förflutna.



Jag kände mig helt hemsk och äcklad. Jag var verkligen rädd. Jag trodde att jag skulle förlora honom. Han sa: 'Om du inte gör det kommer du att förlora mig'.

Han anklagade mig för att tycka om andra män. Han hade ett sådant humör på sig.

Han kallade mig hela tiden en smutsig slampa - en smutsig elak hor.

Påståenden: Herr Collins & apos; före detta flickvännen Anna Larke (Bild: Twitter / @ AnnaLisaLarke)

Domstolen hörde att mycket av trakasserierna baserades på sexunderlaget.

Serien skrev tydligen i blocket Annas typer och listade en serie män inklusive män i färg, Medelhavet, äldre män, yngre killar gör det åt dig.

Peter Shaw, åklagare, sa: När Collins var övertygad om att Larke hade lämnat tillräcklig mängd information, betecknade han att han var nöjd med ordet 'Klart'.

Han misshandlade henne ofta verbalt och nämnde detaljer i dynan. En gång, när den tilltalade tappade humöret med Larke, slog han henne i ansiktet.

Han sa faktiskt till henne att hon måste tycka om det på ett sexuellt sätt eftersom hon hade låtit en tidigare pojkvän göra det.

Shaggy-haired Collins började först gå ut med den tidigare PR-arbetaren Anna, 38, efter att ha avslutat sitt sjuåriga äktenskap med Karen, mor till hans två söner.

Han flyttade från Bristol till London för att bo hos henne i januari 2011 och hon beskriver början på deras förhållande som riktigt härligt och sa att de var helt förälskade.

Men som tiden gick Collins uppvisade en mer olycksbådande och besittande sida, hörde St Albans kronvård.

angel di maria arsenal

Han ska ha fått henne att sova inför honom under deras nio månader långa förhållande, men han skulle vakna och förakta henne om han upptäckte att hon hade vänt sig.

Collins, som blev berömd med Channel 4: s The Friday Night Project med Alan Carr, beordrade henne också att slänga DVD -skivor med manliga skådespelare som hon tyckte var attraktiva.

Hon gjorde sju inspelningar av honom som påstås utsätta henne för verbalt övergrepp.

Anmärkningar: Herr Collins & apos; ex påstår att han skrev detaljer om hennes tidigare sexliv i en pad som denna

En av dessa - gjorda efter att hon tittat på en annan man på en pub - spelades under rättegången. Collins kunde höras säga: Du f *** ed på puben, när du är *** med mig tittar du på f *** ing marken, du tittar på ett träd, du tittar på en bänk , du tittar på alla f *** ing livlösa föremål, du ser inte på någon annan människa du slagger, förstår du?

Collins, som medverkade i West End -musikalen Rock Of Ages, nekar sig skyldig till trakasserier genom att orsaka rädsla för våld. Han satt obevekligt i bryggan medan bevisen lästes upp för en jury bestående av nio kvinnor och tre män.

De fick höra att han fick Anna att stänga sina e -post-, Facebook- och Twitter -konton efter att ha läst hennes personliga meddelanden.

Domstolen hörde också bevis från Anna om att Collins hotade med att döda henne och sedan ta sitt liv.

Anna, en återhämtande alkoholist, sa att TV -stjärnan sa till henne: Berätta för någon vad jag har gjort, så kommer jag att döda dig och döda mig själv. Jag bryr mig inte, jag är värdelös.

På frågan om hon trodde att Collins kunde döda henne svarade hon: Ja det gör jag. Jag är rädd för att göra detta nu kommer han att döda mig.

Han var så deprimerad att han tänkte kasta sig från Clifton Suspension Bridge.

Han är en mycket deprimerad, arg man som har en löjligt låg självkänsla för någon som kommer över som han inte.

På en resa till Miami i mars förra året ska Collins ha tagit sin partners hår och dragit henne till golvet, stiftat henne och spottat i ansiktet. Hon skrek så högt bekymrad hotellpersonal kom tydligen för att se vad allt buller var.

Följande maj återvände Collins hem från att filma utomlands och var arg. Larke lyckades bara närvara vid ett av två Alkoholister Anonyma möten den dagen och anklagade henne för otrohet.

Anna hävdade också att Bristol-födda Collins brukade göra elaka rasistiska raser.

Medstjärna: Med lustige Alan Carr

Hon beskrev en attack och sa: Han använde det mest fruktansvärda rasistiska språket. Han började smacka mig. Han har problem med färgade människor.

Hon tvingades tydligen fly från lägenheten och skrika efter hjälp.

Anna hävdar också att han anklagade henne för att han regelbundet fuskat honom och hade en trekant. Han hördes också på band om att hon hade oskyddat sex på tåg.

Anna, från Pirton, Herts, hävdar att Collins en gång hotat med att lägga henne på sjukhus om hon inte håller käften.

Han sades också ha attackerat henne i juni förra året, kastat en satnav på henne och dragit i håret när han kom för att hämta henne och hon var inte där han förväntade sig att hon skulle vara.

Han förnekar att han någonsin misshandlat Anna fysiskt eller trakasserat henne.

Larke försökte hjälpa honom att få terapi för att hantera ilska och skickade en länk till en kurs i våld i hemmet, sa Shaw. Collins berättade för detektiverna efter hans gripande att han aldrig hade slagit henne annat än att ha slagit henne på kinden för att lugna henne när hon hade skadat sig själv.

Men Anna sa till poliserna att han skulle få henne att bära olika kläder eller byta hår om han inte gillade det.

När han överföll henne skulle hans humör blåsa och han slog henne i ansiktet, sa hon.

Ex-frun: Justin Lee Collins och Karen, som han delade med 2010 (Bild: Getty)

Larke hävdade också att Collins attackerade henne offentligt men ingen gjorde någonting. Hon sa till polisen: Han är en otäck b ******. En otäck hemsk man.

Jag var på äggskal hela tiden. Allt jag gjorde eller sa var fel och att plockas i bitar.

Hon berättade för domstolen att TV -stjärnan avsiktligt berövade henne sömn och sa att hon var tvungen att hålla sig vaken så länge han var, annars riskerade hon att han skulle skicka sms till andra kvinnor.

Larke erkände att hon, under korsförhör av Collins advokat Sonia Woodley QC, nämnde att hon gick till PR-gurun Max Clifford av bravad.

liz kendall greg davies

QC sa: Du har väl övervägt Max Clifford? Larke svarade: Jag övervägde mycket kort att gå till Max Clifford men i mitt hjärta visste jag att det var rätt att gå till domstol.

TV -stjärnan, nu bosatt i Kew, South West London hävdar att Anna var den besittande i förhållandet.

Rättegången fortsätter och väntas avslutas nästa vecka.

Se Även: