Mammor upptäcker fantastiskt sätt att få Sky -fjärrkontroll för nästan halva priset

Sky Television Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Star Wars -fans kommer att vara nöjda med hacket(Bild: Bloomberg via Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du kallar det fjärrkontrollen, flimmer, zapper eller till och med doofer, det finns ingen frustration som att sitta i soffan och försöka slå på tv, bara för att hitta ... ingenting händer.



Men en Sky -kund har upptäckt ett mycket unikt sätt att få pengar från sin nästa Sky -fjärrkontroll ... och det är goda nyheter för Star Wars -fans.

Den enkla rabatten upptäcktes först av en mamma vid namn Tara på Facebook, som sa att 'inte gillar Star Wars men 12 £ med P&P från Sky Store är bättre än £ 22 för en normal ' - 45% rabatt.

Det kan se annorlunda ut, men det fungerar likadant



shaun ryder nettoförmögenhet

Konstigt, i Sky -butiken är temafjärrkontroller billigare än vanliga, vilket betyder att om du väljer en fjärrkontroll som har några referenser till Star Wars på, kan du spara dig en tenner.

Medan en vanlig Sky+HD fjärrkontroll kommer att sätta dig tillbaka från £ 14,99 (eller £ 17,48 när moms tillkommer), är Star Wars -versionen bara £ 9,99 (eller £ 11,65 efter moms).



Efter att ha delat sitt pengarbesparande tips med andra Facebookare på erbjudanden grupp Extrema kuponger och fynd i Storbritannien, Tara möttes av många kommentarer från andra fyndjägare som sa att även om du hatar Star Wars kan du köpa ett klistermärke från eBay för £ 2 för att täcka upp det och ändå hamna i fickan.

Det finns gott om olika mönster, men till olika priser (Bild: AFP/Getty Images)

vad betyder 67

Läs mer

Himmel
Kupongkoder Byta till Sky Q? Bästa sky erbjudanden Sky prisökning

Konstigt verkar det bara vara fjärrkontroller med tema Star Wars som för närvarande är billiga, men alla fjärrkontroller för fotbollslag kostar fortfarande samma £ 14,99.

I en annan märklig vändning läggs momsen till efteråt för varje köp, så kom ihåg att du måste lägga till ett extra pund eller så för varje produkt du köper.

Men på eBay blir saker ännu billigare och kostar runt £ 5 totalt med P&P för en begagnad fjärrkontroll. Dessutom får du njuta av härligheten att rädda planeten samtidigt. Vinn vinna.

Se Även: