Mamma blir vild med Aldis tygbalsam - men inte för sina kläder

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Ett inlägg på sociala medier som är besatt av Aldis tygbalsam av eget märke har blivit viralt online - och inte av de skäl du kan förvänta dig.



Diskotekens Almat -mjukgörare har fått dussintals aktier online, med mammor som insisterar på att det är mycket mer än bara din genomsnittliga tvättprodukt.



Faktum är att de använder den fräscha doften på 1,75 £ för att rengöra allt annat än deras kläder - med många säger att det gör underverk på fönster och radiatorer.



De har också sagt att det fungerar på ringar också, vilket gör att de glittrar klart.

På Facebooksidan Extrem kupong och fynd i Storbritannien , användare delade sina hack om hur man använder produkten för att rengöra ytor från fönster, trä och allt högglansigt.

Kvinnan sa att för att göra sammansättningen blandar hon en kupa med mjukgörare med tre fjärdedelar varmt vatten i en stor skål



Tråden började efter att en kvinna berättade för gruppen att hon upptäckte att mjukgöraren blandat med varmt vatten var perfekt för rengöring av fönster och speglar.

'Ett nytt rengöringshack för dig ... fönster, trä och allt högglansigt, locket fullt med sköljmedel och varmt vatten. Gnugga på, gnugga av, 'skrev hon.



'Jag älskar det. Jag har gjort mina loungefönster och PVC, öppen spis, snöklot, plantkrukor och fotoramar ser ut och luktar fantastiskt.

'Sett många människor använder Comfort men jag använde Aldi Almat för drygt 2 £.

'Du kan också använda på klinkergolv eller trägolv! Resultaten är fantastiska! '

Kvinnan sa att för att göra sammansättningen, blandar hon en lock mjukgörare med tre fjärdedelar varmt vatten i en stor skål.

'Om det fortsätter att vara krämigt/slemmigt, lägg bara till mer vatten,' tipsade hon.

'Jag har sett människor använda bomullsdukar. Jag använde mikrofiber för att sätta på en glasduk för att gnugga av. '

Andra shoppare i gruppen kunde inte få nog av hacket, med en som förklarar att det är perfekt för hennes TV -stativ som är 'alltid strimmigt'.

Andra sa att de skulle använda spetsen på ytterdörren, medan en annan föreslog radiatorerna.

Läs mer

Topppengar
Morrisons säljer påskägg för 25p Avlöningsdag bekräftad KFC öppnar åter 100-tal butiker för leverans Supermarkets leveransrätt förklaras

Se Även: