Morrisons har några fantastiska erbjudanden på SUPER SIZED sprit denna Black Friday - men du måste ta på dig skridskorna

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kan spara cirka £ 40 - men bara i butiker(Bild: Morrisons)



Tidigare har Black Friday vanligtvis handlat om fynd -tv och billiga bärbara datorer - men den här gången verkar allt lite annorlunda.



Även om det finns gott om försäljning att köpa runt vitvaror och videospel, deltar flygbolagen också, liksom stormarknader med erbjudanden om mat - Lidl fick faktiskt försäljning på skinka - hela 7 000 ben.



Men det blir roligare (eller bättre) eftersom Morrisons just har lanserat gigantiska flaskor med superstora sprit - till 40 £ rabatt för Black Friday.

Några av landets favoritvippor finns bland försäljningen, som inkluderar Jagermeister och magnums av prosecco.

Alla erbjudanden var tänkta att vara i 24 timmar endast onsdagen den 22 november - men Morrisons har berättat att många av erbjudandena fortfarande finns i butiker online. Men när det är borta, är det borta - så det är bättre att ta på skridskorna.



är kelly rowland gravid

Läs mer

Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Bland de som erbjuds är den berömda bourbon Jim Beam-en favorit sedan länge bland whiskykännare-dessa fyra och en halv liter flaskor finns tillgängliga för £ 70. Detta verkar vara en besparing på cirka £ 40 på vanliga priser.



babykläder för zigenareresenärer

Andra erbjudanden inkluderar en 1,75-liters flaska Jagermeister för £ 30 och en 4,5-liters flaska Famous Grouse whisky för £ 70.

Flaskorna finns i butik kl Morrisons men lagret är begränsat.

Andra drycker i urvalet inkluderar en 4,5 liter Famous Grouse och en 1,75 liters flaska Disaronno.

På andra ställen i Morrisons Black Friday -affär kan du fortfarande få tag på deras superstora Toblerones - om du vill byta upp lite i jul.

Eller vad sägs om 10p rabatt på bensin fram till lördag?

Se Även: