'Min granne tittade på TV i mitt hus när jag var ute - jag är så obekväm'

Berättelser från verkliga livet

Ditt Horoskop För Imorgon

En mamma har uttryckt sin frustration på nätet efter att en granne som hon är nära vän med släppt in sig i hennes hus för att titta på tv medan hon var borta på semester i två veckor - och inte berättat för henne.



Kvinnan hävdade att hon och hon granne har varit på god fot i över ett decennium och kommer ofta att hålla ett öga på varandras hus och husdjur medan den andre är borta.



Och även om detta vanligtvis bara innebär att gå över några gånger i veckan för att mata husdjur och vattenväxter, upptäckte hon nyligen att hennes granne har överskridit hennes gränser och hållit det hemligt.



De mamma sa att hon kom hem från sin semester och upptäckte att hennes granne hade loggat in på hennes YouTube-konto på hennes tv, vilket antydde att hon hade ägnat tid åt att titta på videor på mammans tv utan att hon visste det.

dylan sprouse nakenbilder
  En kvinna som tittar på TV
Kvinnans granne hade loggat in på sitt YouTube-konto på sin TV (bild) ( Bild: Getty Images/iStockphoto)

Få de nyheter du vill ha direkt till din inkorg. Anmäl dig till ett NEWSAM nyhetsbrev här.

I ett inlägg på Mumsnet , sa hon: '[Min] granne tittade på TV i mitt hus.



'Vi har varit grannar i över ett decennium och kommer bra överens och har alltid klappat för varandra. [Bara på en] pop in några gånger i veckan nivå.

'Jag kom precis tillbaka från en två veckor lång semester och märkte att antingen hon eller hennes tonårsdotter hade loggat in på sitt YouTube-konto på min tv.



hur dog stephen gately

'Jag känner mig lite märklig att en av dem gjorde sig hemmastadd i mitt hus.

'Säger jag något? Hitta ett sätt att få tillbaka min nyckel artigt? Eller anta att tonåringen ville ha lite utrymme från mamma och ignorera det?'

Kommentarer på inlägget var splittrade över vad de skulle göra i mammans situation, eftersom vissa sa att de skulle 'måste säga något' om det var dem, men andra sa att det inte var värt att riskera deras 'ömsesidiga utfodringsavtal för husdjur'.

En person sa: 'Jag måste säga något.'

Medan en annan tillade: 'Jag skulle förmodligen nämna det, det var troligen tonåringen och de måste ta tag i det. Det verkar synd att förstöra ett ömsesidigt utfodringsavtal för husdjur, men om de är rimliga kommer de att be om ursäkt.'

77777 ängelnummer betydelse

Men någon annan höll inte med och sa: 'Jag kunde inte bli upprörd över det här. En icke-fråga för mig.'

'Jag skulle ignorera det', konstaterade en fjärde, 'men skulle också göra en poäng med att sätta tydligare gränser nästa gång du ber dem om hjälp.'

Samtidigt sa andra kommentatorer att att hennes granne tittade på TV i sitt hem var par för kursen med husdjurspassning, särskilt om de gav välbehövligt sällskap till mammans djurvän.

En affisch förklarade: 'Två veckor är en lång semester för husdjuret att vara ensam utan sällskapsbesök, vilket jag skulle anta att de gjorde och vara tacksam för.'

är det helgdag i helgen

Och en annan skrev: 'Min granne gjorde det när jag satt kattunge åt oss och jag var verkligen glad att hon hade tillbringat tiden med henne.'

Men mamman noterade senare att hennes husdjur är en reptil, så hon behöver inte samma sällskap som en hund eller katt - även om hon noterade att tillägget till hennes energiräkning hade varit minimalt, så hon hade bestämt sig för att inte nämna det .

Hon tillade: 'Ganska blandat! Husdjuret är en reptil så inget sällskap behövs. Vi matar hennes katt i utbyte mot detta nästa vecka. Tittade på vår elanvändning och jag tror inte att hon spenderade timmar om dagen så jag kommer nog lämna det och anta att mina soffor är bekvämare!'

Har du en historia att sälja? Kontakta oss på yourNEWSAM@trinityNEWSAM.com .

Se Även: