Martin Lewis trick för att få 37,50 £ gratis shopping från Sainsbury's

Sainsbury's

Ditt Horoskop För Imorgon

Tricket låter dig få fler poäng för att spendera samma pengar(Bild: ITV)



Martin Lewis har lagt ut hur man får 37,50 £ gratis shopping från Sainsbury - och det är allt tack vare stormarknadens nuvarande 0% kreditkortsavtal.



Erbjudandet från stormarknadens bankarm låter inte bara människor spendera pengar utan ränta de första 20 månaderna, men det kommer också med en stor ökning av dina Nectar -poäng när du handlar på Sainsbury.



Det betyder att så länge du rensar utgifterna inom 0% -perioden kan du få extrapoäng utan förlust.

Skriva i veckovis MoneySavingExpert.com nyhetsbrev , Sa Martin: 'Eftersom vi inte har presenterat ett sådant här trick på ett tag trodde vi att vi skulle berätta om det nu.

'Men som vi alltid säger, använd ALDRIG sådana kort som en ursäkt för att spendera för mycket eller fylla inkomstluckor.'



Han tillade att kortet är för personer som har haft ett Nectar -kort i minst sex månader och att du måste vara en ny kund hos Sainsbury.

Men förutsatt att du uppfyller dessa kriterier - och accepteras - så här fungerar tricket:



Kortet är endast tillgängligt för personer som redan har en Nectar (Bild: )

  • Du får 750 bonus Nectar -poäng (värda £ 3,75 på Sainsbury & apos; s) för varje £ 35+ spenderat i snabbköpet under de första två månaderna.
  • Bonusen är begränsad till 7500 poäng, värd 37,50 £, så högst 10 utgifter. Du får dock dela upp din butik för att nå den snabbare - så vid en utgift på 120 £, gör det som £ 35, £ 35 och £ 50, så får varje 750 poäng (även om du kan vara impopulär om det är en kö).
  • Det är allt utöver de vanliga två poängen för varje £ 1 som spenderas på Sainsbury.

Och där går du - 7500 poäng värda £ 37,50 byggt upp utan kostnad.

Martin varnade dock för att ingen kostnad inte betyder någon risk alls.

'Kom ihåg, gör bara det här för normal shopping - snälla överskrid inte', skrev han.

'Och ​​om du bara gör det här för freebie, även om det inte finns något intresse de första 20 månaderna, är det fortfarande säkrast att betala av det FULLT varje månad för att du aldrig kommer att betala ränta.'

Det var ytterligare en punkt att tänka på också.

' En fullständig ansökan lämnar ett märke på din kreditfil, även om den avslås. Detta kan påverka din framtida kreditvärdighet, särskilt om du gör mycket på kort tid eller är på väg att göra en viktig kreditansökan, t.ex. en inteckning, säger Martin.

'För att hjälpa, vår gratis behörighet calc visar dina chanser att få Sainsbury, M&S och andra toppkort, utan att påverka din poäng. '

Se Även: