Mario Golf: Super Rush Review: En tee-riffic-upplevelse som är den bästa i serien i par

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Varje gång tar Mario och co en paus från farorna med sina plattformsäventyr för att genomföra mer aktiviteter på jorden. Mushroom Kingdom: s kärleksaffär med sport har fött så många klassiker genom åren och till och med sett några av våra hjältar dyka upp i NBA Street V3.



Den här gången är Mario och femton invånare i Mushroom Kingdom redo att starta i Mario Golf: Super Rush.

Nu är detta inte Marios första gång att svänga en golfklubba, det är faktiskt det sjunde spelet i Mario Golf -serien. Det har spelats på nästan alla Nintendo -konsoler sedan Nintendo Entertainment System.



youtube pay per view

Spelet är lätt att plocka upp och spela (Bild: Nintendo)



Majoriteten av titlarna använder samma spelmekanik, med några skillnader och exklusiva lägen. Serien har hyllats för att kombinera de bästa elementen som gör sporten bra att se och spela med de färgglada innovationer som Mario -serien är känd för.

Visuellt följer Super Rush Nintendos trend att använda en mängd färgstarka färger som får Mushroom Kingdom att hoppa av skärmen.

Stilen överensstämmer med Nintendos tidigare Mario -klassiker, där karaktärsmodeller är ljusa och färgglada och känns mycket som Mario Tennis Aces. Var och en av banorna är enorm, full av olika detaljer och faror som bidrar till golfupplevelsen.

Battle -läget är där Super Rushs miljöer är som bäst med varje färgstark men kaotisk nivå fylld med kreativa mönster.



Djupet i kontrollerna hjälper till att förbättra noggrannheten (Bild: Nintendo)

Musiken är söt och bubblig för det mesta, samtidigt som den fortfarande är mycket energisk och hotfull när den behöver vara det.



Mario Golf: Super Rush följer i fotspåren till Deluxe 8 och Aces med sina fräcka bilder som fungerar bra i dockat eller urdockat läge.

Det skulle dock vara trevligt att se lite mer innovation i konststilen framöver eftersom en majoritet av Marios spin-off-titlar ser alldeles för lika ut.

Det finns flera lägen att hantera i Mario Golf Super Rush som tillgodoser olika typer av spelare. Förmodligen är det bästa läget för att komma igång standardläget, spelare kan få en bättre känsla för spelet och lära sig mekaniken.

Här kan spelare spela upp till ett 18 -hålsspel och ha möjlighet att spela utan speciella skott.

Battle Mode är mer strategiskt än det ser ut (Bild: Nintendo)

Det här läget är det närmaste spelarna kommer att spela en golfsim med vinden och miljöer som påverkar alla skott. Nykomlingar kommer att bli förvånade över hur detaljerat det är jämfört med dedikerade spel som PGA Tour.

Speed ​​Golf gör en återgång men till skillnad från den tidigare versionen ger det här läget mer slag. Spelare startar samtidigt och tävlar under hela banan för att se vem som kan sänka in bollen först.

Det här läget är fantastiskt och även om det är det roligaste jag någonsin haft att spela ett golfspel någonsin, så finns det också så mycket strategi för att vinna. Spelare måste använda alla sina vanliga golfkunskaper och blanda dem med superstreck och elementen inom nivåerna för att få sin boll i hålet.

Även om detta kommer att kännas som en helt ny upplevelse, avstår Nintendo inte från golfens grunder, vilket bidrar till utmaningen.

Golfäventyret var den största överraskningen (Bild: Nintendo)

Speed ​​Golf är en fantastisk multiplayer -upplevelse som tar de bästa delarna av golf och ger den en sensationell Nintendo -twist. Battle Golf är lite mer strategiskt än Speed ​​Golf, där spelare måste skjuta sin boll i ett av nio hål som är tillgängliga direkt från start samtidigt. Den första spelaren som sjunker tre bollar vinner och det är inte lätt minst sagt.

Battle Golf känns som en sammansmältning av Mario Kart och golf med spelare som kan använda vapen som bananer och bomber för att stoppa sina motståndare. Även om detta inte var lika roligt som Speed ​​Golf, är det fantastiskt att ha ett annat läge som ger titeln ett stort reprisvärde.

Solo -utmaningsläget låter spelarna ta poäng och tidsattacker, dessa är i princip desamma som vanlig golf, men du spelar ensam.

Du kan förbättra dina Miis attribut (Bild: Nintendo)

Ett bra sätt att förbättra färdigheter och snabbhet. Detta är också ett bra sätt att ta tag i varje karaktär som har variabler som gör stor skillnad under spel.

De flesta kommer att lockas till Speed ​​Golf -läget, men för mig var Golf Adventure -läget den största överraskningen. Spelare tar sin Mii på ett golfäventyr i RPG -stil.

Berättelsen följer din Miis resa till att bli ett golfproffs samtidigt som du står inför en rad utmaningar. Det finns mycket djup här med världskartan fylld med NPC: er som du kan interagera med, jämna ut och till och med förbättra statistik.

Spelare kommer också att kunna få nya kläder och golfklubbor. Även om det inte är det längsta äventyret, blev jag mycket förvånad och imponerad över detaljnivån som Nintendo har gått för att skapa ett charmigt äventyr.


Spelkontrollerna har en charm och är lätta att plocka upp oavsett spelstil. Mario Golf fick inte en chans att spela på Wii som förmodligen var den perfekta konsolen för det, på grund av Wii -moten.

Men spelare har nu en chans att spela med rörelsekontroller för att återskapa den riktiga Golf -upplevelsen och det fungerar ganska bra. Kameravinkeln ändras till och med för att matcha din spelstil.

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Min enda fråga är att du inte kan blanda kontrollstilar i multiplayer, du kan bara välja en stil för alla att spela med åt gången.

Dom


Mario Golf: Super Rush är allt du kan förvänta dig av ett Nintendo -sportspel, med flashig grafik och konkurrenskraftigt spel.

Jag njöt verkligen av min tid med spelet och var djupt imponerad av det fina djupet som är inbyggt i läget Golfäventyr.

Det finns massor av uppspelningsvärde med multiplayer och online.

Mario Golf: Super Rush är ute för Nintendo Switch nu och säljs för £ 44,99


Se Även: