Människans störande grafiska recension av Gummy Bears får människor att gråta av skratt

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Godisarna ser så oskyldiga ut (arkivfoto)(Bild: Amazon)



Har du någonsin haft sockerfria Haribo Gummy Bears?



Om recensionerna på Amazon är något att gå efter, du måste vara ganska modig för att prova dem.



Produkten verkar inte längre vara tillgänglig online, men innan de slutade säljas strömmade hundratals till webbplatsen för att dela med sig av sina egna erfarenheter av att äta dessa godis som de hävdade kom 'från djupet av helvetet'.

Även om björnarna kunde ha sett oskyldiga ut, gjordes de med en sockerersättning som heter Lycasin, som innehåller sockeralkoholen Maltitol.

Ingrediensen är säker för de flesta att äta, men när den konsumeras i stora mängder kan den orsaka gas, uppblåsthet och diarré - något som framgår av Amazon -recensionerna.



En man vid namn Joshua gav godisarna en stjärna och lade upp en särskilt grafisk, men underhållande recension, som jämförde efterspelet med en ikonisk scen från Game of Thrones.

Joshua sa: 'Jag sitter här och skriver den här recensionen klockan 4 från min porslintron, en armatur du kommer att bli alltför bekant med om du väljer att äta dessa söta små björnar från helvetets gropar.



'Jag var tvungen att äta ett halvt kilo av dessa små b ***** ds efter att Man City måste ha trott att de spelade amerikansk fotboll häromveckan, och de förlorade mot ett lag Arsenal scrubs.

'Som en långsam uppbyggnad av en Martin Scorsese-film väntade dock björnarna på att deras dopscen skulle förstöra mina insidor. Det började med kramperna, ungefär som att göra 1000 crunches och sedan tvingas hålla 1001st crunch på obestämd tid.

'Sedan kom den första & apos; run & apos; som öppnade de ordspråkliga översvämningsportarna. Jag är över 30 och jag börjar undra om dessa björnar vet det och vill skicka tillbaka mig till burken för varje år jag har varit på jorden och få mig att undra varför jag någonsin har fötts.

'Mellan gastrointestinala anfall av tryck som tvättade insidan av min toalett från min anus, låg jag i sängen och kände mig som om någon skulle slå mig i magen, jag skulle explodera och förvandla väggarna i mitt sovrum till en nedsmutsad Jackson Pollock -version . '

Många sa att de tillbringade mycket tid på toaletten efter att ha ätit godis ... (Bild: Getty Images/EyeEm)

Han tillade: 'Ät dessa om du vågar, men varnas, de är inte att leka med om du inte vill att din toalett ska vara en scen för upprepade fekala repetitioner av The Red Wedding from Game of Thrones.'

En annan recension av en köpare lyder: ”Jag tyckte att det som folk sa om sockerfria gummier var överdrivet ... vilken dumhet jag var. Jag skriver detta i hopp om att kommande generationer kommer att bryta kretsloppet och aldrig behöva leva igenom det som hände mig under de hårda timmar som skulle komma.

”Den natten låg jag vaken i sängen, svettades, pruttade rejält och kunde inte sova eftersom jag var tvungen att springa till toaletten med några minuters mellanrum. Stanken var makalös med allt jag någonsin hade luktat innan.

'Det var som en atombomb sprängts i mina tarmar.'

Det finns många fler recensioner precis som dessa och de har hållit människor väldigt roade.

En kvinna som heter Laura lämnade sitt eget svar och tackade människor för att de delade dem när de hade gett henne ett skratt under dessa stressiga tider.

Hon kommenterade: 'Letade efter sockerfria gummys mitt i natten. Kan inte sova för stressad om coronaviruset.

'Hur som helst ville jag bara säga tack till granskarna eftersom deras recensioner fick mig att skratta hårdare än jag har gjort på länge. Tack!'

katya jones och neil jones

En användare vid namn Nadine höll med och skrev: 'Herregud !!!! Tack för skrattet och för en gångs skull de glada tårarna. Vi behöver fler sådana här recensioner. '

Någon som heter Cindy tillade: 'Jag kissade nästan på mig själv och skrattade! De är hysteriska. '

Har du en historia att dela med dig av? Vi vill höra allt om det. Maila oss på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Även: