Man Utd-spelare 'trötta' när de klargör känslorna om Cristiano Ronaldos saga

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United stjärnorna blir trötta på Cristiano Ronaldo försök att lämna klubben.



chelsea vs arsenal vilken kanal

Ronaldo är fast besluten att lämna de röda djävlarna i sommar efter bara en säsong tillbaka på Old Trafford efter hans högprofilerad återkomst från Juventus förra sommaren efter 12 år borta . Han har försökt tvinga igenom en exit i två månader.



Den portugisiska superstjärnan rapporterade inte till klubbens försäsongsturné i Asien på grund av 'familjeskäl' och endast gjorde sitt första framträdande under ny chef Erik ten Hag som den Red Devils hölls till 1-1 av Rayo Vallecano i en vänskapsmatch på Old Trafford en vecka innan säsongen började.



Ronaldo ansågs därefter inte vara tillräckligt fit för att börja in Söndagens Premier League-förlust mot Brighton , även om han gick in i andra halvlek som avbytare – där han inte kunde hitta nätet.

Under sitt första framträdande under Ten Hag mot Rayo var Ronaldo engagerad i ett animerat samtal med tränaren vid sidan av. Efter att ha tagits av i pausen, Ronaldo sågs sedan lämna Old Trafford innan matchen var slut som väckte vrede hos United-chefen – som beskrev beteendet som 'oacceptabelt'.

Ten Hag sa rakt ut: 'Definitivt inte (acceptabelt). Jag accepterar verkligen inte detta. Detta är oacceptabelt. För alla. Vi är ett lag och du måste stanna till slutet.'



lily james matt smith

Säg vad du tycker ! Är Man Utd en starkare eller svagare sida med Ronaldo? Berätta vad du tycker här.

  Cristiano Ronaldo har skickat in en begäran om att lämna Man United
Cristiano Ronaldo har skickat in en begäran om att lämna Man United ( Bild: Getty Images)

Det har nu blivit detaljerat hur ett växande antal United-spelare nu är trötta på Ronaldos upptåg med en växande konsensus som föredrar att han lämnar klubben i sommar. Det framgår av en rapport i Solen , som säger att stämningen i omklädningsrummet har förändrats.



Ronaldos agent Jorge Mendes pressar hårt för att spelaren ska lämna klubben denna månad och sägs ha ett erbjudande på bordet från en icke namngiven klubb. United ändrar sig dock inte – åtminstone offentligt – från sin ståndpunkt att 37-åringen inte är till salu.

888 nummer kärlek

Det har lett till något av ett motstånd mellan de två parterna, men verkligheten är att det redan har påverkat Uniteds säsong, där Ten Hag tvingades spela Christian Eriksen som en 'falsk nia' i förlusten mot Brighton på grund av Anthony Martials frånvaro och Ronaldos bristande matchkondition.

Ten Hag var fånig när han blev ombedd att belysa Uniteds planer på att stärka sin forwardslinje under de sista tre veckorna av sommarens transferfönster . 'Jag går inte in på namn eftersom jag tror att under den här försäsongen är 250 spelare inblandade eller kopplade till Man United,' den f.d. Ajax sa managern till reportrar efter matchen. 'Vi har två anfallare, kanske en tredje med [Marcus] Rashford också, du kunde se honom som en anfallare.

'Han hade en riktigt bra försäsong på vänsterkanten och hade även idag två riktigt bra chanser, som kom in från vänsterkanten, så jag tycker att det var rätt beslut att göra så här. Men vi hade inte typisk nio. Han var inte tillgänglig idag.'

Se Även: