Man City transfernyheter: De Bruyne efterträdare identifierad som Silva saga tar en annan vändning

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester City har haft ett hektiskt transferfönster som Pep Guardiola har gjort en översyn av sitt lag och skrivit på Erling Haaland och Kalvin Phillips och sälja Raheem Sterling, Gabriel Jesus och Oleksandr Zinchenko.



City drabbades av ett sällsynt bakslag på transfermarknaden när de missade Marc Cucurella till rivalerna Chelsea när de vägrade att betala Brightons begärda pris på 60 miljoner pund och erbjöd 30 miljoner pund istället. De har genomfört de flesta av sina stora värvningar och fokus ligger nu på vem som kan komma att lämna Etihad.



Barcelona längtar fortfarande efter Citys mittfältare Bernard Silva , dock, och NEWSAM Sport har en uppdatering om mittfältaren och sammanfattade resten av klubbens transfernyheter, rykten och skvaller.



Bernardo lämnade anspråket ogiltigförklarat

Rapporter kom på tisdagsmorgonen att Bernardo fortfarande vill sluta Manchester City för Barcelona . Guardiola har bestämt vägrat att sälja Bernardo till Barca och de katalanska jättarna kommer att kämpa för att finansiera affären utan att avlasta en motvillig Frenkie de Jong till Manchester United . Det är underförstått att Barcelona inte har gett upp allt hopp om att landa Portugals stjärna och den spanske journalisten Alvaro Montero sa till Sky Sports: 'Inom klubben finns det några röster som säger att det är möjligt; ekonomiskt är det möjligt, och de svarar 'ja 'Från min synvinkel är det nästan obligatoriskt att se en spelare som Frenkie de Jong lämna så att Bernardo Silva kan komma, men de säger att det inte är ett problem. Det är en knepig situation förvisso.' Trots ryktena är det underförstått att stadens hållning inte har förändrats; de vill behålla sin mittfältare i sommar.

SÄG VAD DU TYCKER! Ska City låta Bernando Silva gå? Låt oss veta i kommentarsfältet

  Det påstås att Pep Guardiola inte vill att Bernardo Silva ska lämna Manchester City
Det påstås att Pep Guardiola inte vill att Bernardo Silva ska lämna Manchester City ( Bild: Getty Images)

De Bruynes ersättare

Fotbollsfancast hävdar att Manchester City kan landa Lucas Paqueta från Lyon för £68 miljoner Kevin De Bruynes långvarig ersättning. De Bruyne är 31 och rapporten hävdar att den 24-årige Paqueta har de idealiska meriter för att ta över Citys speluppdrag. Den brasilianska stjärnan har gjort 34 mål och gjort 21 assist på 186 karriärmatcher för Flamengo, AC Milan och Lyon. Han är tillgänglig för £68 miljoner och rapporten hävdar att han har egenskapen att efterträda De Bruyne på lång sikt i Etihad.



Veratti intresse

Manchester Evening News bära en rapport från Spanien som hävdar att City kan skriva under Paris Saint Germain playmaker Marco Verratti . Det rapporteras att City skulle kunna flytta för Verratti om Barcelona lyckas vinna Bernardo borta från Etihad. Han hävdar att City har identifierat mittfältaren, som vann EM 2020 med Italien förra året, som en potentiell ersättare. Verratti är en skicklig och erfaren artist och skulle ha förmågan att hamna direkt i City om de skulle värva honom.



vad är det för boxning ikväll

Se Även: