Meghan Markles före detta man 'kändes som att något fastnade på botten av hennes sko'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Meghan Markles före detta make, Trevor Engelson, har enligt uppgift gett en fördömande dom till hans tid med hertiginnan av Sussex innan hon blev medlem i kungafamiljen.



När Meghan var en fungerande skådespelare som ville ta sig fram i Hollywood när hon fick en roll i juridiska drama Suits, var hon gift med producenten och talangagenten Trevor.



Problemet som de hittade var dock att deras äktenskap blev ansträngt när Meghan filmade i Toronto medan Trevor var baserat i Kalifornien.



Med tusentals mil mellan dem tillbringade paret inte mycket tid tillsammans.

De hade ursprungligen börjat dejta 2004 och efter år tillsammans knöt de knuten på Jamaica Inn i Ocho Rios den 10 september 2011.

Meghan Markle och Trevor Engelsons äktenskap blev ansträngt på grund av avståndet mellan dem

Meghan Markle och Trevor Engelsons äktenskap blev ansträngt på grund av avståndet mellan dem (Bild: Patrick McMullan via Getty Image)



Ett par år senare gick det hela fel för paret och Meghan gjorde något som Trevor enligt uppgift fick honom att känna sig som en bit av något som fastnade på botten av Meghans sko.

När hennes karriär tog fart, citerade Meghan 'oförsonliga skillnader' när hon ansökte om skilsmässa i augusti 2013.



Den kungliga biografen Andrew Morton skrev i sin bok Meghan: A Hollywood Princess att hon skickade sitt diamantförlovning och vigselring tillbaka till sin främmande man med posten.

Han sa att flytten överraskade honom och att han knappt kunde hålla sin ilska över gesten.

Morton skrev att en vän till Trevor sa att han gick från att vårda Meghan till att känna att han var en bit av något som fastnade på botten av hennes sko.

Flytten av Meghan ledde till att Ninaki Priddy, som var Meghan & s tidigare bästa vän och hembiträde vid deras bröllop, sa att hon inte ville associera sig med blivande hertiginnan efter att hon hört vad som har hänt.

Berättade Ninaki Expressen : 'Så som hon hanterade det, hade Trevor definitivt mattan utdragen under sig. Han blev skadad.

Abby Wathan, som är ytterligare en av Meghans vänner, som arbetade med henne på filmen Random Encounters, berättade för ITV -dokumentären Prince Harry och Meghan: Truly Madly Deeply: 'Vi gick igenom en skilsmässa så vi slöt ihop det.

'Jag förstördes men hon fick befogenhet. Hon tog tillbaka sin makt. Det var inte rätt relation för henne, så hon fortsatte.

Få de största kungliga rubrikerna direkt till din inkorg genom att registrera dig för vårt gratis nyhetsbrev här.

patsy kensit på i morse

Se Även: